:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/ItVkvPsd-ExE6zxTVmOO/ca55717e4017b2eb4849c944d4ac15.jpeg)
Bron :: ShyMan from Getty Images Signature
Tagliatelle met spinazie
Zachte, zijdezachte tagliatelle, geserveerd met verse spinazie en aromatische knoflook. Perfect voor een snelle, maar verfijnde maaltijd.
Ingrediënten
Tagliatelle
- 400 g tagliatelle
Spinazie
- 300 g verse spinazie
Kruiden
- 2 tanden knoflook
- 1 knijpen Zout
- 1 knijpen Peper
Laatste folders
Procedure
Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.
Ondertussen, in een grote pan, bak de knoflook in een beetje olijfolie.
Voeg de spinazie toe en bak het tot het zacht is.
Voeg de gekookte tagliatelle toe aan de spinazie en knoflook in de pan. Meng alles samen.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveer het heet. Eet smakelijk!
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Tagliatelle met spinazie
Zachte, zijdezachte tagliatelle, geserveerd met verse spinazie en aromatische knoflook. Perfect voor een snelle, maar verfijnde maaltijd.
Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.
Ondertussen, in een grote pan, bak de knoflook in een beetje olijfolie.
Voeg de spinazie toe en bak het tot het zacht is.
Voeg de gekookte tagliatelle toe aan de spinazie en knoflook in de pan. Meng alles samen.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveer het heet. Eet smakelijk!
Hoe heb je dit recept gemaakt?