ADVERTENTIE

Bron :: ShyMan from Getty Images Signature

Tagliatelle met spinazie

Zachte, zijdezachte tagliatelle, geserveerd met verse spinazie en aromatische knoflook. Perfect voor een snelle, maar verfijnde maaltijd.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Tagliatelle

  • 400 g tagliatelle Toegevoegd aan

Spinazie

  • 300 g verse spinazie Toegevoegd aan

Kruiden

  • 2 tanden knoflook Toegevoegd aan
  • 1 knijpen Zout Toegevoegd aan
  • 1 knijpen Peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.

2. Stap

Ondertussen, in een grote pan, bak de knoflook in een beetje olijfolie.

3. Stap

Voeg de spinazie toe en bak het tot het zacht is.

4. Stap

Voeg de gekookte tagliatelle toe aan de spinazie en knoflook in de pan. Meng alles samen.

ADVERTENTIE
5. Stap

Breng op smaak met zout en peper.

6. Stap

Serveer het heet. Eet smakelijk!

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Tagliatelle met spinazie

Zachte, zijdezachte tagliatelle, geserveerd met verse spinazie en aromatische knoflook. Perfect voor een snelle, maar verfijnde maaltijd.

30
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.

2. Stap

Ondertussen, in een grote pan, bak de knoflook in een beetje olijfolie.

3. Stap

Voeg de spinazie toe en bak het tot het zacht is.

4. Stap

Voeg de gekookte tagliatelle toe aan de spinazie en knoflook in de pan. Meng alles samen.

5. Stap

Breng op smaak met zout en peper.

6. Stap

Serveer het heet. Eet smakelijk!

Ingrediënten
Tagliatelle
400 g
tagliatelle
Spinazie
300 g
verse spinazie
Kruiden
2 tanden
knoflook
1 knijpen
Zout
1 knijpen
Peper