ADVERTENTIE
Bron :: Sonda Stefan's Images from Canva
Gehakt met spaghetti
Een klassiek en altijd populair gerecht. Ik kook het gehakt in tomatensaus en serveer het met spaghetti.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Vlees
- 500 g gehakt
Gereedschap
- 1 stukjes De Ui
- 2 stukjes knoflook
- 400 g tomatensaus
- 400 g spaghetti
- 2 el olie
- 1 Artikel zout
- 1⁄2 Artikel gemalen zwarte peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
45 min.
1. Stap
Verhit de olie in de pan en voeg de gehakte ui en knoflook toe. Bak tot ze van kleur veranderen.
2. Stap
Voeg het gehakt toe en stoof tot het volledig gaar is.
3. Stap
Voeg de tomatensaus, zout en peper toe. Dek af en laat 20 minuten sudderen.
4. Stap
Kook ondertussen de spaghetti volgens de instructies op de verpakking in een andere pan.
5. Stap
Als de spaghetti klaar is, giet het water af en voeg het vlees met saus toe.
6. Stap
Roer goed zodat de spaghetti de saus kan opnemen.
7. Stap
Serveer het warm met geraspte kaas er bovenop.