ADVERTENTIE

Bron :: Sonda Stefan's Images from Canva

Gehakt met spaghetti

Een klassiek en altijd populair gerecht. Ik kook het gehakt in tomatensaus en serveer het met spaghetti.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Vlees

  • 500 g gehakt Toegevoegd aan

Gereedschap

  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 stukjes knoflook Toegevoegd aan
  • 400 g tomatensaus Toegevoegd aan
  • 400 g spaghetti Toegevoegd aan
  • 2 el olie Toegevoegd aan
  • 1 Artikel zout Toegevoegd aan
  • 12 Artikel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

Verhit de olie in de pan en voeg de gehakte ui en knoflook toe. Bak tot ze van kleur veranderen.

2. Stap

Voeg het gehakt toe en stoof tot het volledig gaar is.

3. Stap

Voeg de tomatensaus, zout en peper toe. Dek af en laat 20 minuten sudderen.

4. Stap

Kook ondertussen de spaghetti volgens de instructies op de verpakking in een andere pan.

ADVERTENTIE
5. Stap

Als de spaghetti klaar is, giet het water af en voeg het vlees met saus toe.

6. Stap

Roer goed zodat de spaghetti de saus kan opnemen.

7. Stap

Serveer het warm met geraspte kaas er bovenop.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Gehakt met spaghetti

Een klassiek en altijd populair gerecht. Ik kook het gehakt in tomatensaus en serveer het met spaghetti.

45
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verhit de olie in de pan en voeg de gehakte ui en knoflook toe. Bak tot ze van kleur veranderen.

2. Stap

Voeg het gehakt toe en stoof tot het volledig gaar is.

3. Stap

Voeg de tomatensaus, zout en peper toe. Dek af en laat 20 minuten sudderen.

4. Stap

Kook ondertussen de spaghetti volgens de instructies op de verpakking in een andere pan.

5. Stap

Als de spaghetti klaar is, giet het water af en voeg het vlees met saus toe.

6. Stap

Roer goed zodat de spaghetti de saus kan opnemen.

7. Stap

Serveer het warm met geraspte kaas er bovenop.

Ingrediënten
Vlees
500 g
gehakt
Gereedschap
1 stukjes
De Ui
2 stukjes
knoflook
400 g
tomatensaus
400 g
spaghetti
2 el
olie
1 Artikel
zout
12 Artikel
gemalen zwarte peper