ADVERTENTIE

Bron :: FB: Varenie a Pečenie je Radosť

Taart van honingplaten

Een smakelijke en aantrekkelijke taart die geweldig is voor elke gelegenheid. U bereidt het met honingplaten en een heerlijke roomvulling.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Vaak

  • 300 g Honing Toegevoegd aan
  • 200 g suiker Toegevoegd aan
  • 100 g boter Toegevoegd aan
  • 600 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 1 Lepel Zuiveringszout Toegevoegd aan
  • 4 stukjes ei Toegevoegd aan

Room

  • 500 ml Zachte kwark Toegevoegd aan
  • 200 g bloemsuiker Toegevoegd aan
  • 200 ml slagroom Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Bereid het deeg voor. Smelt honing, suiker en boter in een pan op middelhoog vuur. Verwijder van het vuur en voeg bloem, bakpoeder en eieren toe. Meng tot een gladde consistentie. Verdeel het deeg in gelijke delen en rol het uit. Bak in een voorverwarmde oven op 180 graden ongeveer 10-15 minuten.

2. Stap

Bereid de crème voor. Meng kwark, suiker en slagroom tot een gladde massa.

3. Stap

Besmeer elk honingblad met room. Bouw de taart en laat hem minstens 4 uur of 's nachts in de koelkast staan zodat de smaken kunnen vermengen.

4. Stap

Versier het met fruit naar eigen inzicht voordat je het serveert.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Taart van honingplaten

Een smakelijke en aantrekkelijke taart die geweldig is voor elke gelegenheid. U bereidt het met honingplaten en een heerlijke roomvulling.

60
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Bereid het deeg voor. Smelt honing, suiker en boter in een pan op middelhoog vuur. Verwijder van het vuur en voeg bloem, bakpoeder en eieren toe. Meng tot een gladde consistentie. Verdeel het deeg in gelijke delen en rol het uit. Bak in een voorverwarmde oven op 180 graden ongeveer 10-15 minuten.

2. Stap

Bereid de crème voor. Meng kwark, suiker en slagroom tot een gladde massa.

3. Stap

Besmeer elk honingblad met room. Bouw de taart en laat hem minstens 4 uur of 's nachts in de koelkast staan zodat de smaken kunnen vermengen.

4. Stap

Versier het met fruit naar eigen inzicht voordat je het serveert.

Ingrediënten
Vaak
300 g
Honing
200 g
suiker
100 g
boter
600 g
gewoon meel
1 Lepel
Zuiveringszout
4 stukjes
ei
Room
500 ml
Zachte kwark
200 g
bloemsuiker
200 ml
slagroom