Bron :: FB: Varenie a Pečenie je Radosť
Taart van honingplaten
Een smakelijke en aantrekkelijke taart die geweldig is voor elke gelegenheid. U bereidt het met honingplaten en een heerlijke roomvulling.
Ingrediënten
Vaak
- 300 g Honing
- 200 g suiker
- 100 g boter
- 600 g gewoon meel
- 1 Lepel Zuiveringszout
- 4 stukjes ei
Room
- 500 ml Zachte kwark
- 200 g bloemsuiker
- 200 ml slagroom
Laatste folders
Procedure
Bereid het deeg voor. Smelt honing, suiker en boter in een pan op middelhoog vuur. Verwijder van het vuur en voeg bloem, bakpoeder en eieren toe. Meng tot een gladde consistentie. Verdeel het deeg in gelijke delen en rol het uit. Bak in een voorverwarmde oven op 180 graden ongeveer 10-15 minuten.
Bereid de crème voor. Meng kwark, suiker en slagroom tot een gladde massa.
Besmeer elk honingblad met room. Bouw de taart en laat hem minstens 4 uur of 's nachts in de koelkast staan zodat de smaken kunnen vermengen.
Versier het met fruit naar eigen inzicht voordat je het serveert.