ADVERTENTIE
Bron :: Lesyy from Getty Images
Taart met mascarpone en fruit
Romige taart met mascarpone en fruit.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
Vaak
- 200 g Meel
- 150 g boter
- 100 g suiker
- 1 stukjes ei
- 1 theelepel bakpoeder
Inhoud
- 500 g mascarpone
- 100 g suiker
- 1 verpakking vanillesuiker
- 300 g fruit
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
90 min.
1. Stap
We bereiden alle nodige ingrediënten voor.
2. Stap
Deeg: meng bloem, boter, suiker, ei en bakpoeder. Laat het deeg afkoelen en rol het daarna uit en leg het in de taartvorm.
3. Stap
Laat het gebakken deeg afkoelen. Terwijl het deeg bakt en afkoelt, bereiden we de vulling voor.
4. Stap
Voor de vulling mengen we mascarpone, suiker en vanillesuiker tot een gladde massa. We verspreiden de crème op het deeg en leggen er fruit op naar smaak.