ADVERTENTIE
Super kokosnoot taart

Super kokosnoot taart

Liefhebbers van kokos, dit recept is voor jullie. Een veganistisch recept, met een goede dosis kokos

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

1. Laag

  • 70 g fijne havervlokken Toegevoegd aan
  • 30 g kokosnoot Toegevoegd aan
  • 30 g Kokosmeel Toegevoegd aan
  • 20 g cacao Toegevoegd aan
  • 30 g suiker/honing Toegevoegd aan
  • 30 g kokosolie Toegevoegd aan
  • 70 g kokosmelk Toegevoegd aan

2. Laag

  • 100 g kokosnoot Toegevoegd aan
  • 50 g Kokosmeel Toegevoegd aan
  • 130 g kokosmelk Toegevoegd aan
  • 100 g kokosyoghurt Toegevoegd aan
  • 50 g suiker/honing Toegevoegd aan

3. Laag - glazuur

  • 100 g Warme chocolade Toegevoegd aan
  • 25 g kokosolie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

De dag voor het voorbereiden van het dessert, deed ik de kokosmelk in de koelkast.

2. Stap

Smelt de kokosolie. Meng alle ingrediënten samen. Druk het mengsel op de bodem van een kleine vorm.

3. Stap

Meng alle ingrediënten en breng aan op de eerste laag. Druk gelijkmatig aan.

4. Stap

We smelten de chocolade samen met de olie en gieten deze over de taart.

ADVERTENTIE
5. Stap

We leggen de bereide taart een uur in de vriezer, dan bewaren we hem in de koelkast.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image in_inthekitchen

Super kokosnoot taart

Liefhebbers van kokos, dit recept is voor jullie. Een veganistisch recept, met een goede dosis kokos

30
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

De dag voor het voorbereiden van het dessert, deed ik de kokosmelk in de koelkast.

2. Stap

Smelt de kokosolie. Meng alle ingrediënten samen. Druk het mengsel op de bodem van een kleine vorm.

3. Stap

Meng alle ingrediënten en breng aan op de eerste laag. Druk gelijkmatig aan.

4. Stap

We smelten de chocolade samen met de olie en gieten deze over de taart.

5. Stap

We leggen de bereide taart een uur in de vriezer, dan bewaren we hem in de koelkast.

Ingrediënten
1. Laag
70 g
fijne havervlokken
30 g
kokosnoot
30 g
Kokosmeel
20 g
cacao
30 g
suiker/honing
30 g
kokosolie
70 g
kokosmelk
2. Laag
100 g
kokosnoot
50 g
Kokosmeel
130 g
kokosmelk
100 g
kokosyoghurt
50 g
suiker/honing
3. Laag - glazuur
100 g
Warme chocolade
25 g
kokosolie