:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/EudVOcD8CrYFuOEUioSE/017d52621e02f226060c76b702d8cd.jpeg)
Bron :: FB: Varenie a Pečenie je Radosť
Šúlance van aardappeldeeg
Klassiek Slowaaks recept voor zelfgemaakte šúlance gemaakt van aardappeldeeg. Dit recept is eenvoudig te bereiden en smaakt heerlijk.
Ingrediënten
Vaak
- 500 g Aardappelen
- 200 g gewoon meel
- 30 g boter
- 1 stukjes ei
- 2 g zout
Dienen
- Gereedschappen
- cacao
Laatste folders
Procedure
We koken de aardappelen in gezouten water, schillen ze en drukken ze nog heet door de zeef.
Aan de gepureerde aardappelen voegen we boter, eieren, bloem en zout toe. We mengen het mengsel en kneden tot een glad deeg.
We vormen dezelfde cilinders uit het deeg en snijden ze in kleinere stukken.
We koken stukjes pasta in gezouten water ongeveer 3 minuten.
We gieten gekookte knoedels af en serveren ze met cacao of maanzaad.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Šúlance van aardappeldeeg
Klassiek Slowaaks recept voor zelfgemaakte šúlance gemaakt van aardappeldeeg. Dit recept is eenvoudig te bereiden en smaakt heerlijk.
We koken de aardappelen in gezouten water, schillen ze en drukken ze nog heet door de zeef.
Aan de gepureerde aardappelen voegen we boter, eieren, bloem en zout toe. We mengen het mengsel en kneden tot een glad deeg.
We vormen dezelfde cilinders uit het deeg en snijden ze in kleinere stukken.
We koken stukjes pasta in gezouten water ongeveer 3 minuten.
We gieten gekookte knoedels af en serveren ze met cacao of maanzaad.
Hoe heb je dit recept gemaakt?