ADVERTENTIE

Bron :: FB: Varenie a Pečenie je Radosť

Šúlance van aardappeldeeg

Klassiek Slowaaks recept voor zelfgemaakte šúlance gemaakt van aardappeldeeg. Dit recept is eenvoudig te bereiden en smaakt heerlijk.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Vaak

  • 500 g Aardappelen Toegevoegd aan
  • 200 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 30 g boter Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 2 g zout Toegevoegd aan

Dienen

  • Gereedschappen Toegevoegd aan
  • cacao Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

We koken de aardappelen in gezouten water, schillen ze en drukken ze nog heet door de zeef.

2. Stap

Aan de gepureerde aardappelen voegen we boter, eieren, bloem en zout toe. We mengen het mengsel en kneden tot een glad deeg.

3. Stap

We vormen dezelfde cilinders uit het deeg en snijden ze in kleinere stukken.

4. Stap

We koken stukjes pasta in gezouten water ongeveer 3 minuten.

5. Stap

We gieten gekookte knoedels af en serveren ze met cacao of maanzaad.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten