ADVERTENTIE

Bron :: FB: Varenie a Pečenie je Radosť

Šúlance van aardappeldeeg

Klassiek Slowaaks recept voor zelfgemaakte šúlance gemaakt van aardappeldeeg. Dit recept is eenvoudig te bereiden en smaakt heerlijk.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Vaak

  • 500 g Aardappelen Toegevoegd aan
  • 200 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 30 g boter Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 2 g zout Toegevoegd aan

Dienen

  • Gereedschappen Toegevoegd aan
  • cacao Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

We koken de aardappelen in gezouten water, schillen ze en drukken ze nog heet door de zeef.

2. Stap

Aan de gepureerde aardappelen voegen we boter, eieren, bloem en zout toe. We mengen het mengsel en kneden tot een glad deeg.

3. Stap

We vormen dezelfde cilinders uit het deeg en snijden ze in kleinere stukken.

4. Stap

We koken stukjes pasta in gezouten water ongeveer 3 minuten.

ADVERTENTIE
5. Stap

We gieten gekookte knoedels af en serveren ze met cacao of maanzaad.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Šúlance van aardappeldeeg

Klassiek Slowaaks recept voor zelfgemaakte šúlance gemaakt van aardappeldeeg. Dit recept is eenvoudig te bereiden en smaakt heerlijk.

60
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We koken de aardappelen in gezouten water, schillen ze en drukken ze nog heet door de zeef.

2. Stap

Aan de gepureerde aardappelen voegen we boter, eieren, bloem en zout toe. We mengen het mengsel en kneden tot een glad deeg.

3. Stap

We vormen dezelfde cilinders uit het deeg en snijden ze in kleinere stukken.

4. Stap

We koken stukjes pasta in gezouten water ongeveer 3 minuten.

5. Stap

We gieten gekookte knoedels af en serveren ze met cacao of maanzaad.

Ingrediënten
Vaak
500 g
Aardappelen
200 g
gewoon meel
30 g
boter
1 stukjes
ei
2 g
zout
Dienen
Gereedschappen
cacao