ADVERTENTIE
Bron :: FB: Varenie a Pečenie je Radosť
Šúlance van aardappeldeeg
Klassiek Slowaaks recept voor zelfgemaakte šúlance gemaakt van aardappeldeeg. Dit recept is eenvoudig te bereiden en smaakt heerlijk.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Vaak
- 500 g Aardappelen
- 200 g gewoon meel
- 30 g boter
- 1 stukjes ei
- 2 g zout
Dienen
- Gereedschappen
- cacao
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
We koken de aardappelen in gezouten water, schillen ze en drukken ze nog heet door de zeef.
2. Stap
Aan de gepureerde aardappelen voegen we boter, eieren, bloem en zout toe. We mengen het mengsel en kneden tot een glad deeg.
3. Stap
We vormen dezelfde cilinders uit het deeg en snijden ze in kleinere stukken.
4. Stap
We koken stukjes pasta in gezouten water ongeveer 3 minuten.
5. Stap
We gieten gekookte knoedels af en serveren ze met cacao of maanzaad.