ADVERTENTIE
Stroganoff met champignons, geserveerd met rijst

Stroganoff met champignons, geserveerd met rijst

Een gezond recept dat elke paddenstoelenliefhebber zal plezieren.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 670 g Verse champignons Toegevoegd aan
  • 40 ml olie Toegevoegd aan
  • 1 De Ui Toegevoegd aan
  • 300 ml water Toegevoegd aan
  • 130 g ketchup Toegevoegd aan
  • 100 ml zure room Toegevoegd aan
  • 3 Kleine zure augurken Toegevoegd aan
  • 3 Teentjes knoflook Toegevoegd aan
  • 15 g Spelt bloem Toegevoegd aan
  • zout Toegevoegd aan
  • Gemalen zoete paprika Toegevoegd aan
  • gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Fruit de fijngesneden ui in olie. Voeg de gesneden champignons toe en bak ze tot ze hun water vrijgeven, we kunnen een druppel water toevoegen om te voorkomen dat de ui verbrandt. Voeg de fijngesneden zure augurk toe, rode gemalen paprika, gemalen peper en stoof nog even verder.

2. Stap

In een kom mengen we de rest van het water, zure room, ketchup en bloem en gieten we over de champignons. We laten het even koken, de saus wordt een beetje dikker en we brengen het op smaak naar eigen smaak, we kunnen een beetje vegeta toevoegen. We serveren met rijst, bestrooid met kaas. Eet smakelijk.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Stanula

Stroganoff met champignons, geserveerd met rijst

Een gezond recept dat elke paddenstoelenliefhebber zal plezieren.

30
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Fruit de fijngesneden ui in olie. Voeg de gesneden champignons toe en bak ze tot ze hun water vrijgeven, we kunnen een druppel water toevoegen om te voorkomen dat de ui verbrandt. Voeg de fijngesneden zure augurk toe, rode gemalen paprika, gemalen peper en stoof nog even verder.

2. Stap

In een kom mengen we de rest van het water, zure room, ketchup en bloem en gieten we over de champignons. We laten het even koken, de saus wordt een beetje dikker en we brengen het op smaak naar eigen smaak, we kunnen een beetje vegeta toevoegen. We serveren met rijst, bestrooid met kaas. Eet smakelijk.

Ingrediënten
670 g
Verse champignons
40 ml
olie
1
De Ui
300 ml
water
130 g
ketchup
100 ml
zure room
3
Kleine zure augurken
3
Teentjes knoflook
15 g
Spelt bloem
zout
Gemalen zoete paprika
gemalen zwarte peper