ADVERTENTIE

Bron :: Syda Productions from Canva

Spiegelglazuur voor taarten

Luxe glazuur dat je taart een onweerstaanbaar uiterlijk geeft. Perfect voor speciale gelegenheden of wanneer je indruk wilt maken.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
1
  • 200 g suiker Toegevoegd aan
  • 75 ml water Toegevoegd aan
  • 100 g salko Toegevoegd aan
  • 8 g Gelatine Toegevoegd aan
  • 50 ml koud water Toegevoegd aan
  • 30 g cacao Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

20 min.
1. Stap

We weken de gelatine in koud water en laten het opzwellen.

2. Stap

In een kleine pot mengen we suiker, water en zout. Breng het mengsel aan de kook en kook gedurende 2 minuten.

3. Stap

Voeg de gezwollen gelatine toe aan het hete mengsel en roer tot het volledig is opgelost.

4. Stap

We voegen cacao toe en roeren grondig om klontjes te voorkomen.

5. Stap

Laat de glazuur afkoelen tot kamertemperatuur, giet het dan gelijkmatig over de taart.

6. Stap

Laat de taart minimaal 2 uur in de koelkast staan ​​zodat het glazuur volledig uithardt.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten