:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/Xm323EpUapW0IAIzPMKP/fac2f5eeb93a6ffa17832950e5ee56.jpeg)
Snelle appeltaart zonder eieren
Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen met intoleranties. Als je ook tot deze groep behoort, bied ik je een recept aan voor een dessert. Je hoeft niet zonder lekkere taarten te zitten. Deze is zonder eieren, gluten en lactose
Ingrediënten
- 100 g rijstbloem
- 30 g Vegan eiwit
- 50 g Gemalen walnoten
- 50 g erytritol/elke suiker
- 2 Artikel Gemalen kaneel
- 1⁄2 bal bakpoeder
- 1 Appel
- 150 g Suikervrije appelvoeding
- 2 el water
- 1 el olie
Laatste folders
Procedure
In een kom mengen we de droge ingrediënten. In een andere kom mengen we het voedsel, water, olie en grof geraspte appel. We mengen de droge ingrediënten in het natte mengsel. We spreiden het voorbereide deeg gelijkmatig uit in een kleine vorm (ik gebruikte een kleine bakvorm), die we invetten met olie. Bak op 180 graden gedurende 25 minuten.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Snelle appeltaart zonder eieren
Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen met intoleranties. Als je ook tot deze groep behoort, bied ik je een recept aan voor een dessert. Je hoeft niet zonder lekkere taarten te zitten. Deze is zonder eieren, gluten en lactose
In een kom mengen we de droge ingrediënten. In een andere kom mengen we het voedsel, water, olie en grof geraspte appel. We mengen de droge ingrediënten in het natte mengsel. We spreiden het voorbereide deeg gelijkmatig uit in een kleine vorm (ik gebruikte een kleine bakvorm), die we invetten met olie. Bak op 180 graden gedurende 25 minuten.
Hoe heb je dit recept gemaakt?