ADVERTENTIE
Snelle appeltaart zonder eieren

Snelle appeltaart zonder eieren

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen met intoleranties. Als je ook tot deze groep behoort, bied ik je een recept aan voor een dessert. Je hoeft niet zonder lekkere taarten te zitten. Deze is zonder eieren, gluten en lactose

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8
  • 100 g rijstbloem Toegevoegd aan
  • 30 g Vegan eiwit Toegevoegd aan
  • 50 g Gemalen walnoten Toegevoegd aan
  • 50 g erytritol/elke suiker Toegevoegd aan
  • 2 Artikel Gemalen kaneel Toegevoegd aan
  • 12 bal bakpoeder Toegevoegd aan
  • 1 Appel Toegevoegd aan
  • 150 g Suikervrije appelvoeding Toegevoegd aan
  • 2 el water Toegevoegd aan
  • 1 el olie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

35 min.

In een kom mengen we de droge ingrediënten. In een andere kom mengen we het voedsel, water, olie en grof geraspte appel. We mengen de droge ingrediënten in het natte mengsel. We spreiden het voorbereide deeg gelijkmatig uit in een kleine vorm (ik gebruikte een kleine bakvorm), die we invetten met olie. Bak op 180 graden gedurende 25 minuten.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image in_inthekitchen

Snelle appeltaart zonder eieren

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen met intoleranties. Als je ook tot deze groep behoort, bied ik je een recept aan voor een dessert. Je hoeft niet zonder lekkere taarten te zitten. Deze is zonder eieren, gluten en lactose

35
Notulen
8
Aantal porties
Procedure

In een kom mengen we de droge ingrediënten. In een andere kom mengen we het voedsel, water, olie en grof geraspte appel. We mengen de droge ingrediënten in het natte mengsel. We spreiden het voorbereide deeg gelijkmatig uit in een kleine vorm (ik gebruikte een kleine bakvorm), die we invetten met olie. Bak op 180 graden gedurende 25 minuten.

Ingrediënten
100 g
rijstbloem
30 g
Vegan eiwit
50 g
Gemalen walnoten
50 g
erytritol/elke suiker
2 Artikel
Gemalen kaneel
12 bal
bakpoeder
1
Appel
150 g
Suikervrije appelvoeding
2 el
water
1 el
olie