ADVERTENTIE

Bron :: keko64 from Canva

Selderijspread met wortel

Een eenvoudige en gezonde spread met selderij en wortel. Deze spread is een geweldige manier om meer groenten aan je dieet toe te voegen. Het is ideaal als snack bij brood of knapperige baguettes.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 200 g selderij Toegevoegd aan
  • 200 g wortelen Toegevoegd aan
  • 100 g boter Toegevoegd aan
  • 1 stukjes knoflook Toegevoegd aan
  • 1 Lepel Zout Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Schil de selderij en wortel, rasp ze op een fijne rasp.

2. Stap

Bak de selderij en wortel samen in een pan met boter.

3. Stap

Pers de knoflook en voeg deze toe aan de groenten in de pan. Bak tot de knoflook geurig begint te worden.

4. Stap

Verplaats het mengsel van de pan naar de blender en mix tot het glad is.

ADVERTENTIE
5. Stap

Proef de klaargemaakte spread en voeg indien nodig zout toe.

6. Stap

Laat de spread afkoelen en bewaar hem in de koelkast.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Selderijspread met wortel

Een eenvoudige en gezonde spread met selderij en wortel. Deze spread is een geweldige manier om meer groenten aan je dieet toe te voegen. Het is ideaal als snack bij brood of knapperige baguettes.

30
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Schil de selderij en wortel, rasp ze op een fijne rasp.

2. Stap

Bak de selderij en wortel samen in een pan met boter.

3. Stap

Pers de knoflook en voeg deze toe aan de groenten in de pan. Bak tot de knoflook geurig begint te worden.

4. Stap

Verplaats het mengsel van de pan naar de blender en mix tot het glad is.

5. Stap

Proef de klaargemaakte spread en voeg indien nodig zout toe.

6. Stap

Laat de spread afkoelen en bewaar hem in de koelkast.

Ingrediënten
200 g
selderij
200 g
wortelen
100 g
boter
1 stukjes
knoflook
1 Lepel
Zout