:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/0P_Mw3Ep2RE93O_gcNqL/bd961549de3c05b3af9c19541cbffa.jpeg)
Roomtaart met biscuitjes
Snel zomerlekkernij
Ingrediënten
- 800 ml zure room
- 1 el bloemsuiker
- 2 el Granko
- 1 vanille suiker
- babykoekjes
- Aardbeien
- Rum
Laatste folders
Procedure
We mengen zure room met poedersuiker en vanillesuiker. We verdelen het mengsel in 2 delen. Eén blijft wit en we voegen Granko toe aan de andere. We bereiden een container voor, bekleden deze met een microtene zak en beginnen met layeren.
We leggen een beetje wit materiaal op de bodem, dan een laag koekjes (met de platte kant naar boven), weer romige stof en dan fruit erop. We herhalen dit nog een keer en dan gaan we op dezelfde manier verder met het materiaal dat is gearomatiseerd met Granko en we herhalen de laagvorming.
We zetten het een paar uur in de koelkast, het beste 's nachts. Na het stollen, kantelen we de taart, verwijderen we de zak en decoreren we.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Roomtaart met biscuitjes
Snel zomerlekkernij
We mengen zure room met poedersuiker en vanillesuiker. We verdelen het mengsel in 2 delen. Eén blijft wit en we voegen Granko toe aan de andere. We bereiden een container voor, bekleden deze met een microtene zak en beginnen met layeren.
We leggen een beetje wit materiaal op de bodem, dan een laag koekjes (met de platte kant naar boven), weer romige stof en dan fruit erop. We herhalen dit nog een keer en dan gaan we op dezelfde manier verder met het materiaal dat is gearomatiseerd met Granko en we herhalen de laagvorming.
We zetten het een paar uur in de koelkast, het beste 's nachts. Na het stollen, kantelen we de taart, verwijderen we de zak en decoreren we.
Hoe heb je dit recept gemaakt?