ADVERTENTIE

Bron :: oleksandranaumenko from Canva

Roggebrood uit de huisbakkerij

Huisgebakken brood is altijd vers en smakelijk. Dit recept stelt u in staat om perfect luchtig en aromatisch roggebrood te bakken in uw eigen keuken.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
1
  • 500 g Roggebloem Toegevoegd aan
  • 500 g Gladde bloem Toegevoegd aan
  • 1 Lepel Zouten Toegevoegd aan
  • 2 lepels Suiker Toegevoegd aan
  • 2 lepels Gedroogde gist Toegevoegd aan
  • 600 ml Warm water Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

220 min.
1. Stap

Bereid alle ingrediënten voor.

2. Stap

Doe alle ingrediënten in de aangegeven volgorde in de ovenschaal.

3. Stap

Selecteer het programma 'Roggebrood' en druk op 'Start'.

4. Stap

Haal het brood uit de oven na het bakken en laat het afkoelen.

5. Stap

Eet smakelijk!

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten