ADVERTENTIE
Bron :: thumb from Getty Images
Rijst met Tonijn en Maïs
Dit recept biedt een snelle en eenvoudige methode om een smakelijke en voedzame maaltijd te bereiden. De combinatie van tonijn en maïs is een geweldige manier om wat eiwit en kleur toe te voegen aan ons dagelijks dieet.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 200 g Rijst
- 1 db ingeblikte tonijn
- 1 db ingeblikte maïs
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 theelepel Zout
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
20 min.
1. Stap
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
2. Stap
Terwijl de rijst aan het koken is, openen we het blikje tonijn en het blikje maïs en laten we de inhoud uitlekken.
3. Stap
Verwarm een eetlepel olijfolie in een pan, voeg dan de tonijn en de maïs toe.
4. Stap
Bak de tonijn en mais in de olie gedurende 2-3 minuten, dan zout naar smaak.
5. Stap
Als de rijst klaar is, voeg dan het tonijn-mais mengsel toe en roer goed door.
6. Stap
Serveer het heet, en geniet van dit smakelijke en voedzame gerecht!