:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/RAVI_y0-ry3XPg6wYeYu/c8fe6c677a91f1b8be4e250d493cd2.jpeg)
Bron :: vm2002 from Canva
Pompoenkoekjes
Lekkere en eenvoudige pompoenkoekjes. Ideaal voor een herfstige lunch of diner.
Ingrediënten
- 1 stuk Kleine pompoen
- 2 Stuk Eieren
- 4 lepels Tarwe bloem
- 1⁄2 theelepels Zouten
- 2 Stuk Knoflookteentjes
- 2 lepels Plantaardige olie om te bakken
Laatste folders
Procedure
We schillen de pompoen, verwijderen de zaden en de binnenkant, en vervolgens raspen we het op een rasp met grote gaten.
Voeg aan de gepureerde pompoen de eieren, knoflook geperst door de pers, bloem en zout toe. Meng grondig.
Op een hete pan met olie leggen we porties deeg en bakken we aan beide zijden goudbruin.
We laten de klaargemaakte pannenkoeken uitlekken op keukenpapier. Serveer warm.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Pompoenkoekjes
Lekkere en eenvoudige pompoenkoekjes. Ideaal voor een herfstige lunch of diner.
We schillen de pompoen, verwijderen de zaden en de binnenkant, en vervolgens raspen we het op een rasp met grote gaten.
Voeg aan de gepureerde pompoen de eieren, knoflook geperst door de pers, bloem en zout toe. Meng grondig.
Op een hete pan met olie leggen we porties deeg en bakken we aan beide zijden goudbruin.
We laten de klaargemaakte pannenkoeken uitlekken op keukenpapier. Serveer warm.
Hoe heb je dit recept gemaakt?