:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/1cxkq7eTtmADKvB7-2yS/b35785a732282f98993969f777872e.jpeg)
Bron :: ratmaner from Getty Images
Pompoenketchup
Zelfgemaakte pompoenketchup, met toevoeging van kruidige specerijen. Perfecte aanvulling op vlees en broodjes.
Ingrediënten
Hoofdcomponenten
- 1 stuk Grote pompoen
- 500 g suiker
- 100 milliliter wijnazijn
Kruiden
- 1 theelepel Kaneel
- 1 theelepel Anjers
- zout en peper
Laatste folders
Procedure
Schil de pompoen, snijd het in blokjes, verwijder de zaadnesten. Plaats de gesneden pompoen in een grote pot.
Voeg suiker, azijn en alle kruiden toe aan de pot. Roer.
Kook op middelhoog vuur voor ongeveer een uur, tot de pompoen zacht is en de saus dikker wordt.
Giet de hete ketchup in schone potten, draai ze onmiddellijk dicht. Laat ze afkoelen.
Bewaar op een koele plaats. Smakelijk eten!
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Pompoenketchup
Zelfgemaakte pompoenketchup, met toevoeging van kruidige specerijen. Perfecte aanvulling op vlees en broodjes.
Schil de pompoen, snijd het in blokjes, verwijder de zaadnesten. Plaats de gesneden pompoen in een grote pot.
Voeg suiker, azijn en alle kruiden toe aan de pot. Roer.
Kook op middelhoog vuur voor ongeveer een uur, tot de pompoen zacht is en de saus dikker wordt.
Giet de hete ketchup in schone potten, draai ze onmiddellijk dicht. Laat ze afkoelen.
Bewaar op een koele plaats. Smakelijk eten!
Hoe heb je dit recept gemaakt?