:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/5xJO1uVpShQgvCwjSZSx/35326c10d1f00ee94f6aa5a0fcfe8f.jpeg)
Pompoen pannenkoekjes
Pannenkoekjes hoeven niet altijd van aardappelen te zijn
Ingrediënten
- 250 g hokkaido puree
- 1 ei
- 1 kruidnagel Knoflook
- 1⁄2 De Ui
- 40 g Volvette kwark
- 4 lepels Glad meel
- zout en peper
- Zwarte peper
- nootmuskaat
- 1 Lepel Verse munt
- om te wrijven olie
Laatste folders
Procedure
We raspen of koken de rauwe pompoen en mixen deze tot een puree.
In de kom voegen we geraspte ui, geplette knoflook, een ei, kwark en fijngehakte kruiden toe.
We roeren en kruiden. We voegen bloem toe en roeren opnieuw.
Als het deeg te dun is, voeg dan meer bloem toe.
Bestrijk de pan met olijfolie en bak de pannenkoeken aan beide kanten.
We serveren het puur of met witte yoghurt of zure room.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Pompoen pannenkoekjes
Pannenkoekjes hoeven niet altijd van aardappelen te zijn
We raspen of koken de rauwe pompoen en mixen deze tot een puree.
In de kom voegen we geraspte ui, geplette knoflook, een ei, kwark en fijngehakte kruiden toe.
We roeren en kruiden. We voegen bloem toe en roeren opnieuw.
Als het deeg te dun is, voeg dan meer bloem toe.
Bestrijk de pan met olijfolie en bak de pannenkoeken aan beide kanten.
We serveren het puur of met witte yoghurt of zure room.
Hoe heb je dit recept gemaakt?