ADVERTENTIE

Pompoen pannenkoekjes

Pannenkoekjes hoeven niet altijd van aardappelen te zijn

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6
  • 250 g hokkaido puree Toegevoegd aan
  • 1 ei Toegevoegd aan
  • 1 kruidnagel Knoflook Toegevoegd aan
  • 12 De Ui Toegevoegd aan
  • 40 g Volvette kwark Toegevoegd aan
  • 4 lepels Glad meel Toegevoegd aan
  • zout en peper Toegevoegd aan
  • Zwarte peper Toegevoegd aan
  • nootmuskaat Toegevoegd aan
  • 1 Lepel Verse munt Toegevoegd aan
  • om te wrijven olie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

We raspen of koken de rauwe pompoen en mixen deze tot een puree.

2. Stap

In de kom voegen we geraspte ui, geplette knoflook, een ei, kwark en fijngehakte kruiden toe.

3. Stap

We roeren en kruiden. We voegen bloem toe en roeren opnieuw.

4. Stap

Als het deeg te dun is, voeg dan meer bloem toe.

ADVERTENTIE
5. Stap

Bestrijk de pan met olijfolie en bak de pannenkoeken aan beide kanten.

6. Stap

We serveren het puur of met witte yoghurt of zure room.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image minipapkaci

Pompoen pannenkoekjes

Pannenkoekjes hoeven niet altijd van aardappelen te zijn

30
Notulen
6
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We raspen of koken de rauwe pompoen en mixen deze tot een puree.

2. Stap

In de kom voegen we geraspte ui, geplette knoflook, een ei, kwark en fijngehakte kruiden toe.

3. Stap

We roeren en kruiden. We voegen bloem toe en roeren opnieuw.

4. Stap

Als het deeg te dun is, voeg dan meer bloem toe.

5. Stap

Bestrijk de pan met olijfolie en bak de pannenkoeken aan beide kanten.

6. Stap

We serveren het puur of met witte yoghurt of zure room.

Ingrediënten
250 g
hokkaido puree
1
ei
1 kruidnagel
Knoflook
12
De Ui
40 g
Volvette kwark
4 lepels
Glad meel
zout en peper
Zwarte peper
nootmuskaat
1 Lepel
Verse munt
om te wrijven
olie