ADVERTENTIE
Pompoen pannenkoekjes
Pannenkoekjes hoeven niet altijd van aardappelen te zijn
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
6
- 250 g hokkaido puree
- 1 ei
- 1 kruidnagel Knoflook
- 1⁄2 De Ui
- 40 g Volvette kwark
- 4 lepels Glad meel
- zout en peper
- Zwarte peper
- nootmuskaat
- 1 Lepel Verse munt
- om te wrijven olie
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
We raspen of koken de rauwe pompoen en mixen deze tot een puree.
2. Stap
In de kom voegen we geraspte ui, geplette knoflook, een ei, kwark en fijngehakte kruiden toe.
3. Stap
We roeren en kruiden. We voegen bloem toe en roeren opnieuw.
4. Stap
Als het deeg te dun is, voeg dan meer bloem toe.
5. Stap
Bestrijk de pan met olijfolie en bak de pannenkoeken aan beide kanten.
6. Stap
We serveren het puur of met witte yoghurt of zure room.