ADVERTENTIE
Perentaart van glutenvrij meel

Perentaart van glutenvrij meel

In de keuken en bij het bakken experimenteer ik graag. En zo ontstond ook deze taart, waarvoor ik besloot glutenvrij tapiocameel te gebruiken.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6
  • 80 g tapiocameel Toegevoegd aan
  • 100 g rijstbloem Toegevoegd aan
  • 40 g vanille-eiwit Toegevoegd aan
  • 40 g Erythritol vanille Toegevoegd aan
  • 1 theelepel bakpoeder Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Natriumbicarbonaat Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Kaneel Toegevoegd aan
  • 1 Artikel peperkoek kruiden Toegevoegd aan
  • 1 el Gereedschap Toegevoegd aan
  • 150 ml melk Toegevoegd aan
  • 2 ei Toegevoegd aan
  • 2 Peer Toegevoegd aan
  • kersenjam Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

In een kom mengen we de droge ingrediënten. We voegen melk en dooiers toe. We schillen de peren en raspen ze grof. De geraspte peren mengen we door het beslag. Tot slot kloppen we het eiwit stijf en mengen dit door het beslag. Bakken op een temperatuur van 180 graden gedurende 40 minuten.

2. Stap

Na het bakken snijden we het oneffen oppervlak af. We smeren de taart in met een dikke laag jam en kruimelen het afgesneden deeg erbovenop.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten