ADVERTENTIE
Perentaart van glutenvrij meel

Perentaart van glutenvrij meel

In de keuken en bij het bakken experimenteer ik graag. En zo ontstond ook deze taart, waarvoor ik besloot glutenvrij tapiocameel te gebruiken.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6
  • 80 g tapiocameel Toegevoegd aan
  • 100 g rijstbloem Toegevoegd aan
  • 40 g vanille-eiwit Toegevoegd aan
  • 40 g Erythritol vanille Toegevoegd aan
  • 1 theelepel bakpoeder Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Natriumbicarbonaat Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Kaneel Toegevoegd aan
  • 1 Artikel peperkoek kruiden Toegevoegd aan
  • 1 el Gereedschap Toegevoegd aan
  • 150 ml melk Toegevoegd aan
  • 2 ei Toegevoegd aan
  • 2 Peer Toegevoegd aan
  • kersenjam Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

In een kom mengen we de droge ingrediënten. We voegen melk en dooiers toe. We schillen de peren en raspen ze grof. De geraspte peren mengen we door het beslag. Tot slot kloppen we het eiwit stijf en mengen dit door het beslag. Bakken op een temperatuur van 180 graden gedurende 40 minuten.

2. Stap

Na het bakken snijden we het oneffen oppervlak af. We smeren de taart in met een dikke laag jam en kruimelen het afgesneden deeg erbovenop.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image in_inthekitchen

Perentaart van glutenvrij meel

In de keuken en bij het bakken experimenteer ik graag. En zo ontstond ook deze taart, waarvoor ik besloot glutenvrij tapiocameel te gebruiken.

60
Notulen
6
Aantal porties
Procedure
1. Stap

In een kom mengen we de droge ingrediënten. We voegen melk en dooiers toe. We schillen de peren en raspen ze grof. De geraspte peren mengen we door het beslag. Tot slot kloppen we het eiwit stijf en mengen dit door het beslag. Bakken op een temperatuur van 180 graden gedurende 40 minuten.

2. Stap

Na het bakken snijden we het oneffen oppervlak af. We smeren de taart in met een dikke laag jam en kruimelen het afgesneden deeg erbovenop.

Ingrediënten
80 g
tapiocameel
100 g
rijstbloem
40 g
vanille-eiwit
40 g
Erythritol vanille
1 theelepel
bakpoeder
1 Artikel
Natriumbicarbonaat
1 Artikel
Kaneel
1 Artikel
peperkoek kruiden
1 el
Gereedschap
150 ml
melk
2
ei
2
Peer
kersenjam