ADVERTENTIE
Perentaart van glutenvrij meel

Perentaart van glutenvrij meel

In de keuken en bij het bakken experimenteer ik graag. En zo ontstond ook deze taart, waarvoor ik besloot glutenvrij tapiocameel te gebruiken.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6
  • 80 g tapiocameel Toegevoegd aan
  • 100 g rijstbloem Toegevoegd aan
  • 40 g vanille-eiwit Toegevoegd aan
  • 40 g Erythritol vanille Toegevoegd aan
  • 1 theelepel bakpoeder Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Natriumbicarbonaat Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Kaneel Toegevoegd aan
  • 1 Artikel peperkoek kruiden Toegevoegd aan
  • 1 el Gereedschap Toegevoegd aan
  • 150 ml melk Toegevoegd aan
  • 2 ei Toegevoegd aan
  • 2 Peer Toegevoegd aan
  • kersenjam Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

In een kom mengen we de droge ingrediënten. We voegen melk en dooiers toe. We schillen de peren en raspen ze grof. De geraspte peren mengen we door het beslag. Tot slot kloppen we het eiwit stijf en mengen dit door het beslag. Bakken op een temperatuur van 180 graden gedurende 40 minuten.

2. Stap

Na het bakken snijden we het oneffen oppervlak af. We smeren de taart in met een dikke laag jam en kruimelen het afgesneden deeg erbovenop.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

193 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Middagmaal

831 recepten

Diner

765 recepten

Dessert

587 recepten

Gebak

202 recepten

Taarten

123 recepten

Vleesgerechten

404 recepten

Pasta

111 recepten