:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/d0u3yy9pCw3tPs60YHV-/088d8f67a2961132a4d0a504d2e676.jpeg)
Perentaart van glutenvrij meel
In de keuken en bij het bakken experimenteer ik graag. En zo ontstond ook deze taart, waarvoor ik besloot glutenvrij tapiocameel te gebruiken.
Ingrediënten
- 80 g tapiocameel
- 100 g rijstbloem
- 40 g vanille-eiwit
- 40 g Erythritol vanille
- 1 theelepel bakpoeder
- 1 Artikel Natriumbicarbonaat
- 1 Artikel Kaneel
- 1 Artikel peperkoek kruiden
- 1 el Gereedschap
- 150 ml melk
- 2 ei
- 2 Peer
- kersenjam
Laatste folders
Procedure
In een kom mengen we de droge ingrediënten. We voegen melk en dooiers toe. We schillen de peren en raspen ze grof. De geraspte peren mengen we door het beslag. Tot slot kloppen we het eiwit stijf en mengen dit door het beslag. Bakken op een temperatuur van 180 graden gedurende 40 minuten.
Na het bakken snijden we het oneffen oppervlak af. We smeren de taart in met een dikke laag jam en kruimelen het afgesneden deeg erbovenop.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Perentaart van glutenvrij meel
In de keuken en bij het bakken experimenteer ik graag. En zo ontstond ook deze taart, waarvoor ik besloot glutenvrij tapiocameel te gebruiken.
In een kom mengen we de droge ingrediënten. We voegen melk en dooiers toe. We schillen de peren en raspen ze grof. De geraspte peren mengen we door het beslag. Tot slot kloppen we het eiwit stijf en mengen dit door het beslag. Bakken op een temperatuur van 180 graden gedurende 40 minuten.
Na het bakken snijden we het oneffen oppervlak af. We smeren de taart in met een dikke laag jam en kruimelen het afgesneden deeg erbovenop.
Hoe heb je dit recept gemaakt?