:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/zb3B-zGBSrnxozdDmsA8/896b53313c3e262d1666b865058373.jpeg)
Bron :: Eugenegg from Getty Images
Pasta met zalm en roomsaus
Dit recept is een eenvoudige en snelle manier om een uitstekende maaltijd te bereiden met zalm en pasta.
Ingrediënten
Pasta en zalm
- 400 g pasta
- 4 Stukken zalm
Saus
- 200 ml kookroom
- 1 stuk rode ui
- 2 kruidnagel Knoflook
- 2 lepels olijfolie
Laatste folders
Procedure
We koken de pasta volgens de instructies op de verpakking.
We kruiden de zalm en bakken hem in olijfolie aan beide kanten.
We snijden de ui en knoflook en bakken ze in olie. We voegen room toe en roeren het zachtjes.
We snijden de zalm in stukken en voegen deze toe aan de saus.
We maken de saus op middelhoog vuur ongeveer 5 minuten.
We mengen de afgewerkte saus met de pasta.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Pasta met zalm en roomsaus
Dit recept is een eenvoudige en snelle manier om een uitstekende maaltijd te bereiden met zalm en pasta.
We koken de pasta volgens de instructies op de verpakking.
We kruiden de zalm en bakken hem in olijfolie aan beide kanten.
We snijden de ui en knoflook en bakken ze in olie. We voegen room toe en roeren het zachtjes.
We snijden de zalm in stukken en voegen deze toe aan de saus.
We maken de saus op middelhoog vuur ongeveer 5 minuten.
We mengen de afgewerkte saus met de pasta.
Hoe heb je dit recept gemaakt?