ADVERTENTIE

Bron :: Eugenegg from Getty Images

Pasta met zalm en roomsaus

Dit recept is een eenvoudige en snelle manier om een uitstekende maaltijd te bereiden met zalm en pasta.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Pasta en zalm

  • 400 g pasta Toegevoegd aan
  • 4 Stukken zalm Toegevoegd aan

Saus

  • 200 ml kookroom Toegevoegd aan
  • 1 stuk rode ui Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel Knoflook Toegevoegd aan
  • 2 lepels olijfolie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

We koken de pasta volgens de instructies op de verpakking.

2. Stap

We kruiden de zalm en bakken hem in olijfolie aan beide kanten.

3. Stap

We snijden de ui en knoflook en bakken ze in olie. We voegen room toe en roeren het zachtjes.

4. Stap

We snijden de zalm in stukken en voegen deze toe aan de saus.

ADVERTENTIE
5. Stap

We maken de saus op middelhoog vuur ongeveer 5 minuten.

6. Stap

We mengen de afgewerkte saus met de pasta.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Pasta met zalm en roomsaus

Dit recept is een eenvoudige en snelle manier om een uitstekende maaltijd te bereiden met zalm en pasta.

30
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We koken de pasta volgens de instructies op de verpakking.

2. Stap

We kruiden de zalm en bakken hem in olijfolie aan beide kanten.

3. Stap

We snijden de ui en knoflook en bakken ze in olie. We voegen room toe en roeren het zachtjes.

4. Stap

We snijden de zalm in stukken en voegen deze toe aan de saus.

5. Stap

We maken de saus op middelhoog vuur ongeveer 5 minuten.

6. Stap

We mengen de afgewerkte saus met de pasta.

Ingrediënten
Pasta en zalm
400 g
pasta
4 Stukken
zalm
Saus
200 ml
kookroom
1 stuk
rode ui
2 kruidnagel
Knoflook
2 lepels
olijfolie