ADVERTENTIE
Bron :: Eugenegg from Getty Images
Pasta met zalm en roomsaus
Dit recept is een eenvoudige en snelle manier om een uitstekende maaltijd te bereiden met zalm en pasta.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Pasta en zalm
- 400 g pasta
- 4 Stukken zalm
Saus
- 200 ml kookroom
- 1 stuk rode ui
- 2 kruidnagel Knoflook
- 2 lepels olijfolie
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
We koken de pasta volgens de instructies op de verpakking.
2. Stap
We kruiden de zalm en bakken hem in olijfolie aan beide kanten.
3. Stap
We snijden de ui en knoflook en bakken ze in olie. We voegen room toe en roeren het zachtjes.
4. Stap
We snijden de zalm in stukken en voegen deze toe aan de saus.
5. Stap
We maken de saus op middelhoog vuur ongeveer 5 minuten.
6. Stap
We mengen de afgewerkte saus met de pasta.