Bron :: marketlan from Getty Images
Pasta met kaassaus en groenten
Dit recept voor pasta met kaassaus en groenten is niet alleen lekker voor vegetariërs, maar ook voor iedereen die gezond en lekker wil eten.
Ingrediënten
- 400 g pasta
- 300 g Diverse groenten (bijv. erwten, paprika's, tomaten)
- 200 g Kaas
- 3 kruidnagel Knoflook
- Zout, peper
- olie
- Bieslook
Laatste folders
Procedure
Kook de pasta beetgaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak de groenten schoon, snijd ze in kleinere stukken en zout ze. Bak de groenten in een koekenpan in olie tot ze zacht zijn.
Giet de pasta na het koken af en laat ze uitlekken. Voeg ze dan toe aan de pan met de groenten.
Rasp de kaas en voeg toe aan de pan met de pasta en groenten. Laat smelten onder voortdurend roeren. Pers de knoflook uit en voeg toe aan de pan. Roer alles goed door en breng op smaak.
Serveer warm. Bij het serveren kun je het gerecht bestrooien met kaas, verse kruiden, bieslook of geroosterde zaden voor extra smaak.