ADVERTENTIE

Bron :: marketlan from Getty Images

Pasta met kaassaus en groenten

Dit recept voor pasta met kaassaus en groenten is niet alleen lekker voor vegetariërs, maar ook voor iedereen die gezond en lekker wil eten.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 400 g pasta Toegevoegd aan
  • 300 g Diverse groenten (bijv. erwten, paprika's, tomaten) Toegevoegd aan
  • 200 g Kaas Toegevoegd aan
  • 3 kruidnagel Knoflook Toegevoegd aan
  • Zout, peper Toegevoegd aan
  • olie Toegevoegd aan
  • Bieslook Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Kook de pasta beetgaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Stap

Maak de groenten schoon, snijd ze in kleinere stukken en zout ze. Bak de groenten in een koekenpan in olie tot ze zacht zijn.

3. Stap

Giet de pasta na het koken af en laat ze uitlekken. Voeg ze dan toe aan de pan met de groenten.

4. Stap

Rasp de kaas en voeg toe aan de pan met de pasta en groenten. Laat smelten onder voortdurend roeren. Pers de knoflook uit en voeg toe aan de pan. Roer alles goed door en breng op smaak.

ADVERTENTIE
5. Stap

Serveer warm. Bij het serveren kun je het gerecht bestrooien met kaas, verse kruiden, bieslook of geroosterde zaden voor extra smaak.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Pasta met kaassaus en groenten

Dit recept voor pasta met kaassaus en groenten is niet alleen lekker voor vegetariërs, maar ook voor iedereen die gezond en lekker wil eten.

30
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Kook de pasta beetgaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Stap

Maak de groenten schoon, snijd ze in kleinere stukken en zout ze. Bak de groenten in een koekenpan in olie tot ze zacht zijn.

3. Stap

Giet de pasta na het koken af en laat ze uitlekken. Voeg ze dan toe aan de pan met de groenten.

4. Stap

Rasp de kaas en voeg toe aan de pan met de pasta en groenten. Laat smelten onder voortdurend roeren. Pers de knoflook uit en voeg toe aan de pan. Roer alles goed door en breng op smaak.

5. Stap

Serveer warm. Bij het serveren kun je het gerecht bestrooien met kaas, verse kruiden, bieslook of geroosterde zaden voor extra smaak.

Ingrediënten
400 g
pasta
300 g
Diverse groenten (bijv. erwten, paprika's, tomaten)
200 g
Kaas
3 kruidnagel
Knoflook
Zout, peper
olie
Bieslook