ADVERTENTIE

Bron :: George Dolgikh from Canva

Pasta met kaas en maïs

Dit eenvoudige en smakelijke gerecht is geweldig voor een snelle lunch of diner. De combinatie van harde kaas en zoete maïs maakt dit gerecht een ware gastronomische ervaring.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 200 g pasta Toegevoegd aan
  • 150 g harde kaas Toegevoegd aan
  • 200 g Ingeblikte maïs Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
  • 12 l kookroom Toegevoegd aan
  • 2 el olijfolie Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Zout, zwarte peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

We koken de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.

2. Stap

Verhit olijfolie in een pan en voeg fijngehakte knoflook toe, die je goudbruin bakt.

3. Stap

We voegen de maïs toe aan de pan en bakken deze samen met de knoflook gedurende 2 minuten.

4. Stap

We voegen kookroom, geraspte kaas, zout en peper toe. We koken op middelhoog vuur tot de kaas smelt en de saus enigszins dikker wordt.

ADVERTENTIE
5. Stap

Haal van het vuur en voeg de gekookte en uitgelekte pasta toe. Meng goed zodat alle pasta bedekt is met de saus.

6. Stap

We serveren onmiddellijk, bestrooid met geraspte kaas.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Pasta met kaas en maïs

Dit eenvoudige en smakelijke gerecht is geweldig voor een snelle lunch of diner. De combinatie van harde kaas en zoete maïs maakt dit gerecht een ware gastronomische ervaring.

30
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We koken de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.

2. Stap

Verhit olijfolie in een pan en voeg fijngehakte knoflook toe, die je goudbruin bakt.

3. Stap

We voegen de maïs toe aan de pan en bakken deze samen met de knoflook gedurende 2 minuten.

4. Stap

We voegen kookroom, geraspte kaas, zout en peper toe. We koken op middelhoog vuur tot de kaas smelt en de saus enigszins dikker wordt.

5. Stap

Haal van het vuur en voeg de gekookte en uitgelekte pasta toe. Meng goed zodat alle pasta bedekt is met de saus.

6. Stap

We serveren onmiddellijk, bestrooid met geraspte kaas.

Ingrediënten
200 g
pasta
150 g
harde kaas
200 g
Ingeblikte maïs
2 kruidnagel
knoflook
12 l
kookroom
2 el
olijfolie
1 stukjes
Zout, zwarte peper