ADVERTENTIE

Bron :: George Dolgikh from Canva

Pasta met kaas en maïs

Dit eenvoudige en smakelijke gerecht is geweldig voor een snelle lunch of diner. De combinatie van harde kaas en zoete maïs maakt dit gerecht een ware gastronomische ervaring.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 200 g pasta Toegevoegd aan
  • 150 g harde kaas Toegevoegd aan
  • 200 g Ingeblikte maïs Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
  • 12 l kookroom Toegevoegd aan
  • 2 el olijfolie Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Zout, zwarte peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

We koken de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.

2. Stap

Verhit olijfolie in een pan en voeg fijngehakte knoflook toe, die je goudbruin bakt.

3. Stap

We voegen de maïs toe aan de pan en bakken deze samen met de knoflook gedurende 2 minuten.

4. Stap

We voegen kookroom, geraspte kaas, zout en peper toe. We koken op middelhoog vuur tot de kaas smelt en de saus enigszins dikker wordt.

5. Stap

Haal van het vuur en voeg de gekookte en uitgelekte pasta toe. Meng goed zodat alle pasta bedekt is met de saus.

6. Stap

We serveren onmiddellijk, bestrooid met geraspte kaas.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten