Bron :: George Dolgikh from Canva
Pasta met kaas en maïs
Dit eenvoudige en smakelijke gerecht is geweldig voor een snelle lunch of diner. De combinatie van harde kaas en zoete maïs maakt dit gerecht een ware gastronomische ervaring.
Ingrediënten
- 200 g pasta
- 150 g harde kaas
- 200 g Ingeblikte maïs
- 2 kruidnagel knoflook
- 1⁄2 l kookroom
- 2 el olijfolie
- 1 stukjes Zout, zwarte peper
Laatste folders
Procedure
We koken de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
Verhit olijfolie in een pan en voeg fijngehakte knoflook toe, die je goudbruin bakt.
We voegen de maïs toe aan de pan en bakken deze samen met de knoflook gedurende 2 minuten.
We voegen kookroom, geraspte kaas, zout en peper toe. We koken op middelhoog vuur tot de kaas smelt en de saus enigszins dikker wordt.
Haal van het vuur en voeg de gekookte en uitgelekte pasta toe. Meng goed zodat alle pasta bedekt is met de saus.
We serveren onmiddellijk, bestrooid met geraspte kaas.