:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/8CEu4KBoYKpVXustB2IB/73e77810bf5760f6dd8e05a6e8fe7c.jpeg)
Bron :: Mariha_kitchen from Getty Images
Pasta met gehakt
Dit is een populair Italiaans gerecht dat gemakkelijk en snel te bereiden is. Perfect voor een familiediner of een ontmoeting met vrienden.
Ingrediënten
Pasta
- 500 g Spaghetti pasta
Vleessaus
- 500 g Gehakt
- 1 glas Tomatenpuree
- 2 tanden knoflook
- 1 stuk Ui
- 1 theelepel Zout
- 1⁄2 theelepel Peper
Laatste folders
Procedure
Kook de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
Tijdens het koken van de pasta, bak de ui en knoflook voor de saus in een koekenpan.
Wanneer de ui en knoflook goudbruin zijn, voeg het gehakt toe. Bak tot het vlees goed gebakken is.
Voeg de tomatenpuree, zout, peper toe en kook op laag vuur voor ongeveer 10 minuten.
Als de saus klaar is, voeg je de gekookte pasta toe en meng je het goed.
Serveer het warm, bestrooid met geraspte Parmezaanse kaas of een andere harde kaas.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Pasta met gehakt
Dit is een populair Italiaans gerecht dat gemakkelijk en snel te bereiden is. Perfect voor een familiediner of een ontmoeting met vrienden.
Kook de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
Tijdens het koken van de pasta, bak de ui en knoflook voor de saus in een koekenpan.
Wanneer de ui en knoflook goudbruin zijn, voeg het gehakt toe. Bak tot het vlees goed gebakken is.
Voeg de tomatenpuree, zout, peper toe en kook op laag vuur voor ongeveer 10 minuten.
Als de saus klaar is, voeg je de gekookte pasta toe en meng je het goed.
Serveer het warm, bestrooid met geraspte Parmezaanse kaas of een andere harde kaas.
Hoe heb je dit recept gemaakt?