ADVERTENTIE

Bron :: Mariha_kitchen from Getty Images

Pasta met gehakt

Dit is een populair Italiaans gerecht dat gemakkelijk en snel te bereiden is. Perfect voor een familiediner of een ontmoeting met vrienden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Pasta

  • 500 g Spaghetti pasta Toegevoegd aan

Vleessaus

  • 500 g Gehakt Toegevoegd aan
  • 1 glas Tomatenpuree Toegevoegd aan
  • 2 tanden knoflook Toegevoegd aan
  • 1 stuk Ui Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Zout Toegevoegd aan
  • 12 theelepel Peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Kook de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.

2. Stap

Tijdens het koken van de pasta, bak de ui en knoflook voor de saus in een koekenpan.

3. Stap

Wanneer de ui en knoflook goudbruin zijn, voeg het gehakt toe. Bak tot het vlees goed gebakken is.

4. Stap

Voeg de tomatenpuree, zout, peper toe en kook op laag vuur voor ongeveer 10 minuten.

ADVERTENTIE
5. Stap

Als de saus klaar is, voeg je de gekookte pasta toe en meng je het goed.

6. Stap

Serveer het warm, bestrooid met geraspte Parmezaanse kaas of een andere harde kaas.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Pasta met gehakt

Dit is een populair Italiaans gerecht dat gemakkelijk en snel te bereiden is. Perfect voor een familiediner of een ontmoeting met vrienden.

30
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Kook de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.

2. Stap

Tijdens het koken van de pasta, bak de ui en knoflook voor de saus in een koekenpan.

3. Stap

Wanneer de ui en knoflook goudbruin zijn, voeg het gehakt toe. Bak tot het vlees goed gebakken is.

4. Stap

Voeg de tomatenpuree, zout, peper toe en kook op laag vuur voor ongeveer 10 minuten.

5. Stap

Als de saus klaar is, voeg je de gekookte pasta toe en meng je het goed.

6. Stap

Serveer het warm, bestrooid met geraspte Parmezaanse kaas of een andere harde kaas.

Ingrediënten
Pasta
500 g
Spaghetti pasta
Vleessaus
500 g
Gehakt
1 glas
Tomatenpuree
2 tanden
knoflook
1 stuk
Ui
1 theelepel
Zout
12 theelepel
Peper