ADVERTENTIE
Panzanella

Panzanella

Panzanella salade geïnspireerd door Italiaanse Florence

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 3 stukjes Geroosterde rode paprika's Toegevoegd aan
  • zeezout Toegevoegd aan
  • 300 g kerstomaten Toegevoegd aan
  • 300 g tomaat Toegevoegd aan
  • verse basilicum Toegevoegd aan
  • 1 rode ui Toegevoegd aan
  • 1 teentjes knoflook Toegevoegd aan
  • 4 stukjes ansjovis Toegevoegd aan
  • 80 g zwarte olijven Toegevoegd aan
  • 2 stukjes van oud brood Toegevoegd aan
  • San Marzano tomaten Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

25 min.
1. Stap

Voor de dressing heb je nodig suiker 0,5 tl rode wijnazijn 60 ml extra vierge olijfolie basilicum 2 handjes kleine blaadjes voor decoratie

2. Stap

Snijd in een grotere kom rode vlezige rijpe tomaten (San Marzano - buffelhart - struik) voeg gehakte geroosterde paprika's toe

Panzanella - stap voor stap bereiding 1
3. Stap

Gehakte rode ui, olijven en ansjovis,

Panzanella - stap voor stap bereiding 1
4. Stap

Leg de oudere brood neer. En we laten alles zuipen met de voorbereide dressing van rode wijnazijn we versieren met basilicum of verse microgreens, kervel

Panzanella - stap voor stap bereiding 1
ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Vojtech_Postulka

Panzanella

Panzanella salade geïnspireerd door Italiaanse Florence

25
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Voor de dressing heb je nodig suiker 0,5 tl rode wijnazijn 60 ml extra vierge olijfolie basilicum 2 handjes kleine blaadjes voor decoratie

2. Stap

Snijd in een grotere kom rode vlezige rijpe tomaten (San Marzano - buffelhart - struik) voeg gehakte geroosterde paprika's toe

3. Stap

Gehakte rode ui, olijven en ansjovis,

4. Stap

Leg de oudere brood neer. En we laten alles zuipen met de voorbereide dressing van rode wijnazijn we versieren met basilicum of verse microgreens, kervel

Ingrediënten
3 stukjes
Geroosterde rode paprika's
zeezout
300 g
kerstomaten
300 g
tomaat
verse basilicum
1
rode ui
1
teentjes knoflook
4 stukjes
ansjovis
80 g
zwarte olijven
2 stukjes
van oud brood
San Marzano tomaten