:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/07flN_r-8kqljEToZP2X/1e3ae8a368f7b212f0cb8858375c3f.jpeg)
Panzanella
Panzanella salade geïnspireerd door Italiaanse Florence
Ingrediënten
- 3 stukjes Geroosterde rode paprika's
- zeezout
- 300 g kerstomaten
- 300 g tomaat
- verse basilicum
- 1 rode ui
- 1 teentjes knoflook
- 4 stukjes ansjovis
- 80 g zwarte olijven
- 2 stukjes van oud brood
- San Marzano tomaten
Laatste folders
Procedure
Voor de dressing heb je nodig suiker 0,5 tl rode wijnazijn 60 ml extra vierge olijfolie basilicum 2 handjes kleine blaadjes voor decoratie
Snijd in een grotere kom rode vlezige rijpe tomaten (San Marzano - buffelhart - struik) voeg gehakte geroosterde paprika's toe
Gehakte rode ui, olijven en ansjovis,
Leg de oudere brood neer. En we laten alles zuipen met de voorbereide dressing van rode wijnazijn we versieren met basilicum of verse microgreens, kervel
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Panzanella
Panzanella salade geïnspireerd door Italiaanse Florence
Voor de dressing heb je nodig suiker 0,5 tl rode wijnazijn 60 ml extra vierge olijfolie basilicum 2 handjes kleine blaadjes voor decoratie
Snijd in een grotere kom rode vlezige rijpe tomaten (San Marzano - buffelhart - struik) voeg gehakte geroosterde paprika's toe
Gehakte rode ui, olijven en ansjovis,
Leg de oudere brood neer. En we laten alles zuipen met de voorbereide dressing van rode wijnazijn we versieren met basilicum of verse microgreens, kervel
Hoe heb je dit recept gemaakt?