ADVERTENTIE

Paddestoelrisotto van gedroogde paddestoelen

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 De Ui olijfolie Toegevoegd aan
  • 600 g Gedroogde paddestoelen Toegevoegd aan
  • 300 g Ronde korrel rijst Toegevoegd aan
  • 1600 ml Groentebouillon Toegevoegd aan
  • geraspte kaas Toegevoegd aan
  • 4 eetlepel boter Toegevoegd aan
  • 2 stukjes laurierblad Toegevoegd aan
  • Sojasaus Toegevoegd aan
  • gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • gemalen komijn Toegevoegd aan
  • knoflook Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Laat in een antiaanbakpan ongeveer 10 min. verse paddenstoelen stoven met sojasaus en rozemarijn.

2. Stap

In de pan bakken we de ui goudbruin samen met de rest van de kruiden en het laurierblad. Dan voegen we de rijst toe, gieten we de bouillon erover op een matig vuur en roeren we. Als de rijst al wat zachter is, voegen we de champignons toe, samen met het sap. We voegen indien nodig nog meer kruiden toe. Als de rijst volledig gaar is, voegen we de boter en geraspte kaas toe.

3. Stap

We laten het even sudderen. Haal van het vuur en laat nog een paar minuten onder de deksel staan.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image jest_ocami

Paddestoelrisotto van gedroogde paddestoelen

30
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Laat in een antiaanbakpan ongeveer 10 min. verse paddenstoelen stoven met sojasaus en rozemarijn.

2. Stap

In de pan bakken we de ui goudbruin samen met de rest van de kruiden en het laurierblad. Dan voegen we de rijst toe, gieten we de bouillon erover op een matig vuur en roeren we. Als de rijst al wat zachter is, voegen we de champignons toe, samen met het sap. We voegen indien nodig nog meer kruiden toe. Als de rijst volledig gaar is, voegen we de boter en geraspte kaas toe.

3. Stap

We laten het even sudderen. Haal van het vuur en laat nog een paar minuten onder de deksel staan.

Ingrediënten
1 De Ui
olijfolie
600 g
Gedroogde paddestoelen
300 g
Ronde korrel rijst
1600 ml
Groentebouillon
geraspte kaas
4 eetlepel
boter
2 stukjes
laurierblad
Sojasaus
gemalen zwarte peper
gemalen komijn
knoflook