:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/eZbiYQ4jEuJp4xF-Kf7w/15fa654ad1c03d36cc5503b1151f8e.jpeg)
Paddestoelrisotto van gedroogde paddestoelen
Ingrediënten
- 1 De Ui olijfolie
- 600 g Gedroogde paddestoelen
- 300 g Ronde korrel rijst
- 1600 ml Groentebouillon
- geraspte kaas
- 4 eetlepel boter
- 2 stukjes laurierblad
- Sojasaus
- gemalen zwarte peper
- gemalen komijn
- knoflook
Laatste folders
Procedure
Laat in een antiaanbakpan ongeveer 10 min. verse paddenstoelen stoven met sojasaus en rozemarijn.
In de pan bakken we de ui goudbruin samen met de rest van de kruiden en het laurierblad. Dan voegen we de rijst toe, gieten we de bouillon erover op een matig vuur en roeren we. Als de rijst al wat zachter is, voegen we de champignons toe, samen met het sap. We voegen indien nodig nog meer kruiden toe. Als de rijst volledig gaar is, voegen we de boter en geraspte kaas toe.
We laten het even sudderen. Haal van het vuur en laat nog een paar minuten onder de deksel staan.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Paddestoelrisotto van gedroogde paddestoelen
Laat in een antiaanbakpan ongeveer 10 min. verse paddenstoelen stoven met sojasaus en rozemarijn.
In de pan bakken we de ui goudbruin samen met de rest van de kruiden en het laurierblad. Dan voegen we de rijst toe, gieten we de bouillon erover op een matig vuur en roeren we. Als de rijst al wat zachter is, voegen we de champignons toe, samen met het sap. We voegen indien nodig nog meer kruiden toe. Als de rijst volledig gaar is, voegen we de boter en geraspte kaas toe.
We laten het even sudderen. Haal van het vuur en laat nog een paar minuten onder de deksel staan.
Hoe heb je dit recept gemaakt?