ADVERTENTIE

Bron :: jjpoole from Getty Images Signature

Ovengebakken zoete aardappelen

Knapperige, geroosterde zoete aardappelen met extra's zijn een heerlijk en eenvoudig gerecht. Ideaal voor het avondeten of als snack.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Aardappelen

  • 4 Stuk Aardappelen Toegevoegd aan

Gereedschappen

  • 2 lepels olijfolie Toegevoegd aan
  • 2 tanden knoflook Toegevoegd aan
  • zout Toegevoegd aan
  • Zoete paprika Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

50 min.
1. Stap

Schil de aardappelen en snijd ze in dunne reepjes.

2. Stap

Meng in een kom olijfolie, geperste knoflook, zout en paprika.

3. Stap

Leg de zoete aardappel frietjes op een bakplaat bekleed met bakpapier en smeer ze in met het bereide mengsel.

4. Stap

Bak in een oven voorverwarmd tot 200°C gedurende ongeveer 40-45 minuten, tot de zoete aardappelen zacht en licht goudbruin zijn.

ADVERTENTIE
5. Stap

Eet smakelijk!

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Ovengebakken zoete aardappelen

Knapperige, geroosterde zoete aardappelen met extra's zijn een heerlijk en eenvoudig gerecht. Ideaal voor het avondeten of als snack.

50
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Schil de aardappelen en snijd ze in dunne reepjes.

2. Stap

Meng in een kom olijfolie, geperste knoflook, zout en paprika.

3. Stap

Leg de zoete aardappel frietjes op een bakplaat bekleed met bakpapier en smeer ze in met het bereide mengsel.

4. Stap

Bak in een oven voorverwarmd tot 200°C gedurende ongeveer 40-45 minuten, tot de zoete aardappelen zacht en licht goudbruin zijn.

5. Stap

Eet smakelijk!

Ingrediënten
Aardappelen
4 Stuk
Aardappelen
Gereedschappen
2 lepels
olijfolie
2 tanden
knoflook
zout
Zoete paprika