:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/Wnc71k1BpCiKXHFlBb_s/9521b46e5e442d266c1b8406479ac6.jpeg)
Bron :: jjpoole from Getty Images Signature
Ovengebakken zoete aardappelen
Knapperige, geroosterde zoete aardappelen met extra's zijn een heerlijk en eenvoudig gerecht. Ideaal voor het avondeten of als snack.
Ingrediënten
Aardappelen
- 4 Stuk Aardappelen
Gereedschappen
- 2 lepels olijfolie
- 2 tanden knoflook
- zout
- Zoete paprika
Laatste folders
Procedure
Schil de aardappelen en snijd ze in dunne reepjes.
Meng in een kom olijfolie, geperste knoflook, zout en paprika.
Leg de zoete aardappel frietjes op een bakplaat bekleed met bakpapier en smeer ze in met het bereide mengsel.
Bak in een oven voorverwarmd tot 200°C gedurende ongeveer 40-45 minuten, tot de zoete aardappelen zacht en licht goudbruin zijn.
Eet smakelijk!
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Ovengebakken zoete aardappelen
Knapperige, geroosterde zoete aardappelen met extra's zijn een heerlijk en eenvoudig gerecht. Ideaal voor het avondeten of als snack.
Schil de aardappelen en snijd ze in dunne reepjes.
Meng in een kom olijfolie, geperste knoflook, zout en paprika.
Leg de zoete aardappel frietjes op een bakplaat bekleed met bakpapier en smeer ze in met het bereide mengsel.
Bak in een oven voorverwarmd tot 200°C gedurende ongeveer 40-45 minuten, tot de zoete aardappelen zacht en licht goudbruin zijn.
Eet smakelijk!
Hoe heb je dit recept gemaakt?