:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/-P5w1mAAaAzJ1WSZL9Qb/ca5f1a1110ff1c221868de744b36f5.jpeg)
Bron :: phbcz from Getty Images
Oškvarková pomazánka
Tradičná pomazánka s oškvarkami, vajcom a kyslou uhorkou.
Ingrediënten
- 200 g Kaantjes
- 100 g boter
- 1 stuk De Ui
- 2 kruidnagel Knoflook
- 2 stukjes Eieren
- 1 Knijpen zout en peper
- Zure komkommer
Laatste folders
Procedure
We snijden de varkensvet in kleinere stukjes en hakken de ui fijn.
We smelten boter in een pan, voegen uien en spek toe en bakken ze goudbruin.
Voeg de gehakte knoflook toe aan de spekjes en ui en bak nog even.
We koken de eieren hard, pellen ze en raspen ze.
We voegen spekjes met ui, geraspte eieren, gesneden augurken, zout en peper toe aan de kom en mengen.
Laat de spread minstens een uur in de koelkast staan en serveer vervolgens op brood.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Oškvarková pomazánka
Tradičná pomazánka s oškvarkami, vajcom a kyslou uhorkou.
We snijden de varkensvet in kleinere stukjes en hakken de ui fijn.
We smelten boter in een pan, voegen uien en spek toe en bakken ze goudbruin.
Voeg de gehakte knoflook toe aan de spekjes en ui en bak nog even.
We koken de eieren hard, pellen ze en raspen ze.
We voegen spekjes met ui, geraspte eieren, gesneden augurken, zout en peper toe aan de kom en mengen.
Laat de spread minstens een uur in de koelkast staan en serveer vervolgens op brood.
Hoe heb je dit recept gemaakt?