ADVERTENTIE
Bron :: phbcz from Getty Images
Oškvarková pomazánka
Tradičná pomazánka s oškvarkami, vajcom a kyslou uhorkou.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 200 g Kaantjes
- 100 g boter
- 1 stuk De Ui
- 2 kruidnagel Knoflook
- 2 stukjes Eieren
- 1 Knijpen zout en peper
- Zure komkommer
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
15 min.
1. Stap
We snijden de varkensvet in kleinere stukjes en hakken de ui fijn.
2. Stap
We smelten boter in een pan, voegen uien en spek toe en bakken ze goudbruin.
3. Stap
Voeg de gehakte knoflook toe aan de spekjes en ui en bak nog even.
4. Stap
We koken de eieren hard, pellen ze en raspen ze.
5. Stap
We voegen spekjes met ui, geraspte eieren, gesneden augurken, zout en peper toe aan de kom en mengen.
6. Stap
Laat de spread minstens een uur in de koelkast staan en serveer vervolgens op brood.