ADVERTENTIE
Ongebakken kokosrepen met bosbessenlaag

Ongebakken kokosrepen met bosbessenlaag

Dit was een knaller. Ongebakken, met een flinke dosis kokos, aangevuld met een verse fruitlaag en chocoladeglazuur.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10

1e laag

  • 80 havervlokken Toegevoegd aan
  • 10 g cacao Toegevoegd aan
  • 10 g Chocolade-eiwit is niet nodig Toegevoegd aan
  • 20 g Kokosmeel Toegevoegd aan
  • 10 g Honing Toegevoegd aan
  • 10 g Gesmolten kokosolie Toegevoegd aan
  • 60 g banaan Toegevoegd aan
  • 20 g Vloeibaar deel van kokosmelk uit een blikje Toegevoegd aan

2.laag

  • 100 g geraspte kokos Toegevoegd aan
  • 130 Vaste deel van kokosmelk Toegevoegd aan
  • 20 g Vloeibaar deel van kokosmelk Toegevoegd aan
  • 10 g kokosolie Toegevoegd aan
  • 30 g Honing Toegevoegd aan
  • 30 g Je hebt geen eiwit nodig Toegevoegd aan

3.laag

  • 150 g Bijvoorbeeld frambozen Toegevoegd aan
  • 15 g Gouden kolf (poeder) Toegevoegd aan
  • Honing Toegevoegd aan
  • Bosbessen flavdrops of zoetstof naar smaak Toegevoegd aan

4e laag

  • 100 g Hete chocolade Toegevoegd aan
  • 30 ml melk Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

Voor dit recept hebben we kokosmelk uit blik nodig. Zet het de nacht voor je de cake gaat maken in de koelkast. Wanneer je het blik opent, verwijder je het vaste gedeelte. Ik had 130g 😊

2. Stap

1e laag: Vlokken, cacao, bloem, eiwit mixen we in de mixer. We voegen de rest van de ingrediënten toe en mixen tot de ingrediënten samenkomen. We kunnen ze ook handmatig roeren en vervolgens op de bodem van de met bakpapier beklede vorm drukken.

3. Stap

2e laag: Kokos, kokosolie, honing en proteïne mengen we. Ik heb een hakker gebruikt. Ik bleef mengen totdat er een compacte massa begon te ontstaan. Ik deed het mengsel in een schaal met kokosmelk en roerde tot ik een uniforme kokosmassa had. Ik voegde dit toe aan het eerste deel en zette het in de koelkast.

4. Stap

3e laag: Kook de bosbessen met water en zoetstof. Vervolgens pureren we ze met een staafmixer. We zetten het opnieuw op het vuur, voegen de gouden graan gemengd met water toe en koken het mengsel onder constant roeren tot het indikt. Dan laten we het gedeeltelijk afkoelen. We smeren het afgekoelde mengsel uit over de kokoslaag en zetten het 2 uur in de vriezer.

ADVERTENTIE
5. Stap

4e laag: Smelt de melkchocolade in de magnetron en verdeel deze over de taart. Zet het in de koelkast om op te stijven.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image in_inthekitchen

Ongebakken kokosrepen met bosbessenlaag

Dit was een knaller. Ongebakken, met een flinke dosis kokos, aangevuld met een verse fruitlaag en chocoladeglazuur.

45
Notulen
10
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Voor dit recept hebben we kokosmelk uit blik nodig. Zet het de nacht voor je de cake gaat maken in de koelkast. Wanneer je het blik opent, verwijder je het vaste gedeelte. Ik had 130g 😊

2. Stap

1e laag: Vlokken, cacao, bloem, eiwit mixen we in de mixer. We voegen de rest van de ingrediënten toe en mixen tot de ingrediënten samenkomen. We kunnen ze ook handmatig roeren en vervolgens op de bodem van de met bakpapier beklede vorm drukken.

3. Stap

2e laag: Kokos, kokosolie, honing en proteïne mengen we. Ik heb een hakker gebruikt. Ik bleef mengen totdat er een compacte massa begon te ontstaan. Ik deed het mengsel in een schaal met kokosmelk en roerde tot ik een uniforme kokosmassa had. Ik voegde dit toe aan het eerste deel en zette het in de koelkast.

4. Stap

3e laag: Kook de bosbessen met water en zoetstof. Vervolgens pureren we ze met een staafmixer. We zetten het opnieuw op het vuur, voegen de gouden graan gemengd met water toe en koken het mengsel onder constant roeren tot het indikt. Dan laten we het gedeeltelijk afkoelen. We smeren het afgekoelde mengsel uit over de kokoslaag en zetten het 2 uur in de vriezer.

5. Stap

4e laag: Smelt de melkchocolade in de magnetron en verdeel deze over de taart. Zet het in de koelkast om op te stijven.

Ingrediënten
1e laag
80
havervlokken
10 g
cacao
10 g
Chocolade-eiwit is niet nodig
20 g
Kokosmeel
10 g
Honing
10 g
Gesmolten kokosolie
60 g
banaan
20 g
Vloeibaar deel van kokosmelk uit een blikje
2.laag
100 g
geraspte kokos
130
Vaste deel van kokosmelk
20 g
Vloeibaar deel van kokosmelk
10 g
kokosolie
30 g
Honing
30 g
Je hebt geen eiwit nodig
3.laag
150 g
Bijvoorbeeld frambozen
15 g
Gouden kolf (poeder)
Honing
Bosbessen flavdrops of zoetstof naar smaak
4e laag
100 g
Hete chocolade
30 ml
melk