ADVERTENTIE
Ongebakken karamel-chocoladetaart

Ongebakken karamel-chocoladetaart

Ongebakken desserts zijn erg eenvoudig en bevredigen ook uw smaakpapillen. Je moet deze proberen, met de combinatie van gekarameliseerde en halfgedrenkte koekjes en twee pudding smaken aangevuld met banaan.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12

Ingrediënten

  • 1 verpakking Melkchocolade gedrenkte koekjes Toegevoegd aan
  • 1 verpakking Doordrenkte koekjes hete chocolade Toegevoegd aan
  • 1 verpakking Club koekjes karamel Toegevoegd aan
  • 2 stukjes bananen Toegevoegd aan

Kramel deel

  • 1 verpakking Karamelpudding Toegevoegd aan
  • 400 ml melk Toegevoegd aan
  • 25 g Riet suiker Toegevoegd aan
  • 100 g Roomkaas smeerpasta Toegevoegd aan

Chocolade deel

  • 1 verpakking chocoladepudding Toegevoegd aan
  • 400 ml melk Toegevoegd aan
  • 25 g Rietsuiker Toegevoegd aan
  • 100 g Roomkaas smeermiddel Toegevoegd aan

Bovenstuk

  • 100 g cottage kaas Toegevoegd aan
  • 60 g Dadel pasta of vooraf geweekte en gemixte gedroogde dadels Toegevoegd aan
  • 40 g Pindakaas Toegevoegd aan
  • 40 g Gesmolten hete chocolade Toegevoegd aan
  • 4 el melk Toegevoegd aan
  • Cacao om te bestrooien Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

35 min.
1. Stap

We leggen de doordrenkte koekjes afwisselend (heet en melk) op de bodem van de ovenschaal. We leggen deze met de chocoladelaag bovenaan.

Ongebakken karamel-chocoladetaart - stap voor stap bereiding 1
2. Stap

We koken de karamelpudding in 400ml melk samen met suiker. Vervolgens mengen we het met boter en verspreiden we het over biscuitjes.

Ongebakken karamel-chocoladetaart - stap voor stap bereiding 1
3. Stap

Op de karamelpudding leggen we in plakjes gesneden bananen.

Ongebakken karamel-chocoladetaart - stap voor stap bereiding 1
4. Stap

We bewaren de karamelkoekjes op de bananen.

Ongebakken karamel-chocoladetaart - stap voor stap bereiding 1
ADVERTENTIE
5. Stap

Vervolgens bereiden we het chocolade deel net als het karamel deel. We koken de pudding, mengen het met de boter en brengen het op de koekjes aan.

Ongebakken karamel-chocoladetaart - stap voor stap bereiding 1
6. Stap

We verspreiden de gebroken koekjes van alle drie soorten over de top.

Ongebakken karamel-chocoladetaart - stap voor stap bereiding 1
7. Stap

We bereiden de laatste laag voor door kwark, dadelpasta, pindakaas, gesmolten chocolade en melk te mengen.

Ongebakken karamel-chocoladetaart - stap voor stap bereiding 1
8. Stap

Smeer de room op de bovenkant van de taart, bestrooi met cacao en zet in de koelkast om op te stijven. Het bovenste deel kan worden vervangen door chocoladesaus 😊

Ongebakken karamel-chocoladetaart - stap voor stap bereiding 1
ADVERTENTIE
9. Stap

We zetten het in de koelkast.

Ongebakken karamel-chocoladetaart - stap voor stap bereiding 1

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image in_inthekitchen

Ongebakken karamel-chocoladetaart

Ongebakken desserts zijn erg eenvoudig en bevredigen ook uw smaakpapillen. Je moet deze proberen, met de combinatie van gekarameliseerde en halfgedrenkte koekjes en twee pudding smaken aangevuld met banaan.

35
Notulen
12
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We leggen de doordrenkte koekjes afwisselend (heet en melk) op de bodem van de ovenschaal. We leggen deze met de chocoladelaag bovenaan.

2. Stap

We koken de karamelpudding in 400ml melk samen met suiker. Vervolgens mengen we het met boter en verspreiden we het over biscuitjes.

3. Stap

Op de karamelpudding leggen we in plakjes gesneden bananen.

4. Stap

We bewaren de karamelkoekjes op de bananen.

5. Stap

Vervolgens bereiden we het chocolade deel net als het karamel deel. We koken de pudding, mengen het met de boter en brengen het op de koekjes aan.

6. Stap

We verspreiden de gebroken koekjes van alle drie soorten over de top.

7. Stap

We bereiden de laatste laag voor door kwark, dadelpasta, pindakaas, gesmolten chocolade en melk te mengen.

8. Stap

Smeer de room op de bovenkant van de taart, bestrooi met cacao en zet in de koelkast om op te stijven. Het bovenste deel kan worden vervangen door chocoladesaus 😊

9. Stap

We zetten het in de koelkast.

Ingrediënten
Ingrediënten
1 verpakking
Melkchocolade gedrenkte koekjes
1 verpakking
Doordrenkte koekjes hete chocolade
1 verpakking
Club koekjes karamel
2 stukjes
bananen
Kramel deel
1 verpakking
Karamelpudding
400 ml
melk
25 g
Riet suiker
100 g
Roomkaas smeerpasta
Chocolade deel
1 verpakking
chocoladepudding
400 ml
melk
25 g
Rietsuiker
100 g
Roomkaas smeermiddel
Bovenstuk
100 g
cottage kaas
60 g
Dadel pasta of vooraf geweekte en gemixte gedroogde dadels
40 g
Pindakaas
40 g
Gesmolten hete chocolade
4 el
melk
Cacao om te bestrooien