Ongebakken karamel-chocoladetaart
Ongebakken desserts zijn erg eenvoudig en bevredigen ook uw smaakpapillen. Je moet deze proberen, met de combinatie van gekarameliseerde en halfgedrenkte koekjes en twee pudding smaken aangevuld met banaan.
Ingrediënten
Ingrediënten
- 1 verpakking Melkchocolade gedrenkte koekjes
- 1 verpakking Doordrenkte koekjes hete chocolade
- 1 verpakking Club koekjes karamel
- 2 stukjes bananen
Kramel deel
- 1 verpakking Karamelpudding
- 400 ml melk
- 25 g Riet suiker
- 100 g Roomkaas smeerpasta
Chocolade deel
- 1 verpakking chocoladepudding
- 400 ml melk
- 25 g Rietsuiker
- 100 g Roomkaas smeermiddel
Bovenstuk
- 100 g cottage kaas
- 60 g Dadel pasta of vooraf geweekte en gemixte gedroogde dadels
- 40 g Pindakaas
- 40 g Gesmolten hete chocolade
- 4 el melk
- Cacao om te bestrooien
Laatste folders
Procedure
We leggen de doordrenkte koekjes afwisselend (heet en melk) op de bodem van de ovenschaal. We leggen deze met de chocoladelaag bovenaan.
We koken de karamelpudding in 400ml melk samen met suiker. Vervolgens mengen we het met boter en verspreiden we het over biscuitjes.
Op de karamelpudding leggen we in plakjes gesneden bananen.
We bewaren de karamelkoekjes op de bananen.
Vervolgens bereiden we het chocolade deel net als het karamel deel. We koken de pudding, mengen het met de boter en brengen het op de koekjes aan.
We verspreiden de gebroken koekjes van alle drie soorten over de top.
We bereiden de laatste laag voor door kwark, dadelpasta, pindakaas, gesmolten chocolade en melk te mengen.
Smeer de room op de bovenkant van de taart, bestrooi met cacao en zet in de koelkast om op te stijven. Het bovenste deel kan worden vervangen door chocoladesaus 😊
We zetten het in de koelkast.