ADVERTENTIE

Bron :: Mallivan from Getty Images

Notendeeg voor taart

Dit deeg is ideaal voor iedereen die van de smaak van noten houdt. Het is gemakkelijk te bereiden en is uitstekend geschikt voor het bakken van taarten en gebak.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8
  • 200 g Bessen Toegevoegd aan
  • 150 g Noten Toegevoegd aan
  • 100 g Boter Toegevoegd aan
  • 100 g Suiker Toegevoegd aan
  • 1 stuk Groot ei Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Bakpoeder Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 graden en bereid de taartvorm voor.

2. Stap

Meng in een kom de bloem met de gemalen noten en het bakpoeder.

3. Stap

Klop het boter met suiker tot een schuim in een andere kom. Voeg het ei toe en klop verder.

4. Stap

Voeg geleidelijk het droge mengsel toe aan de kom met boter en roer tot er een gelijkmatig deeg ontstaat.

5. Stap

Doe het deeg vaak in de voorbereide vorm en bak ongeveer 45 minuten in de oven, of tot het mooi goudbruin is.

6. Stap

Haal na het bakken de notentaart uit de oven en laat hem volledig afkoelen voordat je begint met vullen.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten