ADVERTENTIE
Mohn Linzer Gebäck
Fantastisches kleines Gebäck
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
12
- 220 g gewoon meel
- 90 g gemalen maanzaad
- 60 g bloemsuiker
- 150 g boter
- 1 stukjes dooier
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
25 min.
1. Stap
We doen alles poederachtig in een kom en roeren met een lepel. Voeg verzacht boter, eidooier toe en kneed het deeg met je handen. Als het klaar is, bedekken we het met plasticfolie en zetten we het 2-3 uur in de koelkast.
2. Stap
Na een tijdje uitrollen tot een dikte van ongeveer 3-4 mm en willekeurige vormen uitknippen met een cookie cutter.
3. Stap
We bewaren het op een bakplaat bekleed met papier en bakken het op 160 C voor 10-11 minuten. Als het afgekoeld is, kunnen we het aan elkaar plakken met jam of gewoon in chocolade dopen