ADVERTENTIE

Mohn Linzer Gebäck

Fantastisches kleines Gebäck

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12
  • 220 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 90 g gemalen maanzaad Toegevoegd aan
  • 60 g bloemsuiker Toegevoegd aan
  • 150 g boter Toegevoegd aan
  • 1 stukjes dooier Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

25 min.
1. Stap

We doen alles poederachtig in een kom en roeren met een lepel. Voeg verzacht boter, eidooier toe en kneed het deeg met je handen. Als het klaar is, bedekken we het met plasticfolie en zetten we het 2-3 uur in de koelkast.

2. Stap

Na een tijdje uitrollen tot een dikte van ongeveer 3-4 mm en willekeurige vormen uitknippen met een cookie cutter.

3. Stap

We bewaren het op een bakplaat bekleed met papier en bakken het op 160 C voor 10-11 minuten. Als het afgekoeld is, kunnen we het aan elkaar plakken met jam of gewoon in chocolade dopen

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten