ADVERTENTIE
Mini muffin cheesecakes
Je kunt ook cheesecakes maken in muffin cups, zodat je niets hoeft te snijden. Bovendien bied ik een wat lichter recept aan.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
10
Basis
- 80 g havervlokken
- 20 g Gemalen walnoten
- 1 eetlepel honing of zoetstof
- 30 g boter
Crème
- 400 g kwark fijn
- 2 stukjes ei
- 30 g Eiwit of vervangen door zoetstof
- 1 Artikel Kaneel
- 1 el Gouden kolf (poeder)
- 3 el Poeder erythritol
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Meng de havermout. Voeg de rest van de ingrediënten toe en meng alles samen. Druk het mengsel met lepels op de bodem van siliconen muffinvormpjes. Ik kreeg 10 stuks. Zet ze in een voorverwarmde oven van 170 graden voor ongeveer 8 minuten.
2. Stap
Meng alle ingrediënten samen. Vul de mandjes met een lepel. Bak in de oven op 155 graden voor 45 minuten. Laat het na het bakken een half uur in de licht geopende oven. Zet de afgekoelde mandjes nog een paar uur in de koelkast.
3. Stap
Versier ten slotte naar smaak en verbeelding. U kunt notenboter, spreads, jam of chocolade gebruiken.