:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/h0Z_E3rGmrZ_0q_LgE6j/a866a665b9e717d71d544059312e81.jpeg)
Bron :: David Pereiras from Canva
Mexicaanse pannenkoeken
Mexicaanse pannenkoeken zijn een populaire maaltijd die snel en eenvoudig te bereiden is. Een geweldig idee voor een snelle lunch of diner.
Ingrediënten
- 150 g gewoon meel
- 130 g maïsmeel
- 1⁄2 en zout
- lauw water
Laatste folders
Procedure
We mengen in een kom de gewone bloem, maïsmeel en zout.
Giet geleidelijk het lauwwarme water bij en kneed het deeg met de handen, dat loskomt van de kom.
Laat het 20 minuten op een warme plek staan.
De opgegeven hoeveelheid is voldoende voor ongeveer 12 pannenkoeken, die we uitrollen op een met bloem bestoven bord en bakken in de pan.
De bijlage is naar smaak.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Mexicaanse pannenkoeken
Mexicaanse pannenkoeken zijn een populaire maaltijd die snel en eenvoudig te bereiden is. Een geweldig idee voor een snelle lunch of diner.
We mengen in een kom de gewone bloem, maïsmeel en zout.
Giet geleidelijk het lauwwarme water bij en kneed het deeg met de handen, dat loskomt van de kom.
Laat het 20 minuten op een warme plek staan.
De opgegeven hoeveelheid is voldoende voor ongeveer 12 pannenkoeken, die we uitrollen op een met bloem bestoven bord en bakken in de pan.
De bijlage is naar smaak.
Hoe heb je dit recept gemaakt?