ADVERTENTIE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/JtZGqdJps4OSZyIMcO1c/122cabbb0d9ac0e78b7df79112384e.jpeg)
Bron :: Pixabay: matthiasboeckel
Maïskoeken
Knapperige maïskoeken zijn een geweldige keuze voor een snelle en voedzame avondmaaltijd. Ze zijn heel gemakkelijk te bereiden en je kunt ze serveren met verschillende bijgerechten, naar eigen smaak.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 200 g maïsmeel
- 2 stukjes Grote eieren
- 1⁄2 l melk
- 1 Artikel zout
- 2 el olijfolie
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Meng alle ingrediënten voor het deeg.
2. Stap
Verwarm de olijfolie in de pan.
3. Stap
Giet een kleine hoeveelheid deeg in de pan en bak het aan beide kanten.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Nieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Reels
NieuwFavoriete recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Top categorieën
Maïskoeken
Knapperige maïskoeken zijn een geweldige keuze voor een snelle en voedzame avondmaaltijd. Ze zijn heel gemakkelijk te bereiden en je kunt ze serveren met verschillende bijgerechten, naar eigen smaak.
30
Notulen4
Aantal portiesProcedure
1. Stap
Meng alle ingrediënten voor het deeg.
2. Stap
Verwarm de olijfolie in de pan.
3. Stap
Giet een kleine hoeveelheid deeg in de pan en bak het aan beide kanten.
Ingrediënten
200 g
maïsmeel
2 stukjes
Grote eieren
1⁄2 l
melk
1 Artikel
zout
2 el
olijfolie
Hoe heb je dit recept gemaakt?