:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/n_7s8dxJkZg3CjvSiAuT/a4c4c79d30b7f592451a57bd71297f.jpeg)
Bron :: MSPhotographic from Getty Images
Maïsbrood
Lekker en licht zoet maïsbrood dat je niet alleen voor zijn smaak, maar ook voor zijn eenvoud zal houden.
Ingrediënten
- 200 g maïsmeel
- 300 g gewoon meel
- 1 Artikel zout
- 1 Artikel suiker
- 7 g Droge gist
- 450 ml Warm water
Laatste folders
Procedure
Meng in een kom beide soorten meel, zout, suiker en gist.
Voeg geleidelijk warm water toe en roer totdat u een glad deeg krijgt.
Leg de vertaalde tekst op een ingevette bakvorm en laat ongeveer anderhalf uur rijzen.
Verwarm de oven voor op 200°C en bak het brood ongeveer 40 minuten.
Laat het brood volledig afkoelen voordat je het serveert.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Maïsbrood
Lekker en licht zoet maïsbrood dat je niet alleen voor zijn smaak, maar ook voor zijn eenvoud zal houden.
Meng in een kom beide soorten meel, zout, suiker en gist.
Voeg geleidelijk warm water toe en roer totdat u een glad deeg krijgt.
Leg de vertaalde tekst op een ingevette bakvorm en laat ongeveer anderhalf uur rijzen.
Verwarm de oven voor op 200°C en bak het brood ongeveer 40 minuten.
Laat het brood volledig afkoelen voordat je het serveert.
Hoe heb je dit recept gemaakt?