ADVERTENTIE

Bron :: MSPhotographic from Getty Images

Maïsbrood

Lekker en licht zoet maïsbrood dat je niet alleen voor zijn smaak, maar ook voor zijn eenvoud zal houden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8
  • 200 g maïsmeel Toegevoegd aan
  • 300 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 1 Artikel zout Toegevoegd aan
  • 1 Artikel suiker Toegevoegd aan
  • 7 g Droge gist Toegevoegd aan
  • 450 ml Warm water Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Meng in een kom beide soorten meel, zout, suiker en gist.

2. Stap

Voeg geleidelijk warm water toe en roer totdat u een glad deeg krijgt.

3. Stap

Leg de vertaalde tekst op een ingevette bakvorm en laat ongeveer anderhalf uur rijzen.

4. Stap

Verwarm de oven voor op 200°C en bak het brood ongeveer 40 minuten.

ADVERTENTIE
5. Stap

Laat het brood volledig afkoelen voordat je het serveert.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Maïsbrood

Lekker en licht zoet maïsbrood dat je niet alleen voor zijn smaak, maar ook voor zijn eenvoud zal houden.

90
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Meng in een kom beide soorten meel, zout, suiker en gist.

2. Stap

Voeg geleidelijk warm water toe en roer totdat u een glad deeg krijgt.

3. Stap

Leg de vertaalde tekst op een ingevette bakvorm en laat ongeveer anderhalf uur rijzen.

4. Stap

Verwarm de oven voor op 200°C en bak het brood ongeveer 40 minuten.

5. Stap

Laat het brood volledig afkoelen voordat je het serveert.

Ingrediënten
200 g
maïsmeel
300 g
gewoon meel
1 Artikel
zout
1 Artikel
suiker
7 g
Droge gist
450 ml
Warm water