:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/U3qA8IHAtrNpK2x-2RIh/2266b94ef60a539535073478319737.jpeg)
Bron :: ildipapp from Canva
Linzen spread met peterselie
Een smakelijke, gezonde en voedzame linzen spread met een verfrissende smaak van peterselie is een geweldige aanvulling op elke tafel. Het is perfect voor ontbijt, maar ook als een snelle en eenvoudige lunch.
Ingrediënten
- 200 g Groene linzen
- 1 stukjes Grotere ui
- 2 kruidnagel knoflook
- 1 stukjes Gehakte verse peterselie
- 3 el olijfolie
- 1 Artikel Zout
Laatste folders
Procedure
We spoelen de linzen af en laten ze 15 minuten koken in de pan.
We maken de ui en knoflook schoon en hakken ze fijn.
Bak de ui en knoflook op een pan in olijfolie.
We gieten de gekookte linzen af en mengen het met de gebakken ui en knoflook.
We voegen gehakte peterselie toe aan het mengsel, voegen zout toe naar smaak en roeren alles goed door elkaar.
We kunnen de spread onmiddellijk serveren, of we laten het in de koelkast staan en serveren het koud.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Linzen spread met peterselie
Een smakelijke, gezonde en voedzame linzen spread met een verfrissende smaak van peterselie is een geweldige aanvulling op elke tafel. Het is perfect voor ontbijt, maar ook als een snelle en eenvoudige lunch.
We spoelen de linzen af en laten ze 15 minuten koken in de pan.
We maken de ui en knoflook schoon en hakken ze fijn.
Bak de ui en knoflook op een pan in olijfolie.
We gieten de gekookte linzen af en mengen het met de gebakken ui en knoflook.
We voegen gehakte peterselie toe aan het mengsel, voegen zout toe naar smaak en roeren alles goed door elkaar.
We kunnen de spread onmiddellijk serveren, of we laten het in de koelkast staan en serveren het koud.
Hoe heb je dit recept gemaakt?