ADVERTENTIE

Bron :: ildipapp from Canva

Linzen spread met peterselie

Een smakelijke, gezonde en voedzame linzen spread met een verfrissende smaak van peterselie is een geweldige aanvulling op elke tafel. Het is perfect voor ontbijt, maar ook als een snelle en eenvoudige lunch.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 200 g Groene linzen Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Grotere ui Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Gehakte verse peterselie Toegevoegd aan
  • 3 el olijfolie Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Zout Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

We spoelen de linzen af en laten ze 15 minuten koken in de pan.

2. Stap

We maken de ui en knoflook schoon en hakken ze fijn.

3. Stap

Bak de ui en knoflook op een pan in olijfolie.

4. Stap

We gieten de gekookte linzen af en mengen het met de gebakken ui en knoflook.

ADVERTENTIE
5. Stap

We voegen gehakte peterselie toe aan het mengsel, voegen zout toe naar smaak en roeren alles goed door elkaar.

6. Stap

We kunnen de spread onmiddellijk serveren, of we laten het in de koelkast staan en serveren het koud.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Linzen spread met peterselie

Een smakelijke, gezonde en voedzame linzen spread met een verfrissende smaak van peterselie is een geweldige aanvulling op elke tafel. Het is perfect voor ontbijt, maar ook als een snelle en eenvoudige lunch.

30
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We spoelen de linzen af en laten ze 15 minuten koken in de pan.

2. Stap

We maken de ui en knoflook schoon en hakken ze fijn.

3. Stap

Bak de ui en knoflook op een pan in olijfolie.

4. Stap

We gieten de gekookte linzen af en mengen het met de gebakken ui en knoflook.

5. Stap

We voegen gehakte peterselie toe aan het mengsel, voegen zout toe naar smaak en roeren alles goed door elkaar.

6. Stap

We kunnen de spread onmiddellijk serveren, of we laten het in de koelkast staan en serveren het koud.

Ingrediënten
200 g
Groene linzen
1 stukjes
Grotere ui
2 kruidnagel
knoflook
1 stukjes
Gehakte verse peterselie
3 el
olijfolie
1 Artikel
Zout