:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/YOyVDpK2O0Y_JVEq2Tff/b5abf7f93b128ca050d13e4a6788fc.jpeg)
Kwark Broodjes
Zacht als ☁️
Ingrediënten
Vulling
- 500 g kwark fijn
- 1 Pakket vanillepudding
- 1 el citroensap
- 1 Pakket vanillesuiker
- 3 el Honing
Bij het schilderen
- 1 ei
- melk
Laatste folders
Procedure
Het recept voor gistdeeg staat al op je profiel. We bereiden de vulling voor - het is genoeg om alle vermelde ingrediënten te mengen. We verdelen het deeg in twee en rollen het uit. We rollen elk deel uit en verdelen het in 16 delen (samen 32 broodjes). We voegen kwarkvulling toe aan elk stuk. We wikkelen het en vormen broodjes. We smeren met ei en melk en bakken 22 - 23 min / 170 °C. Na het bakken, bestrijken we het met water.
Proost vrienden!
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Kwark Broodjes
Zacht als ☁️
Het recept voor gistdeeg staat al op je profiel. We bereiden de vulling voor - het is genoeg om alle vermelde ingrediënten te mengen. We verdelen het deeg in twee en rollen het uit. We rollen elk deel uit en verdelen het in 16 delen (samen 32 broodjes). We voegen kwarkvulling toe aan elk stuk. We wikkelen het en vormen broodjes. We smeren met ei en melk en bakken 22 - 23 min / 170 °C. Na het bakken, bestrijken we het met water.
Proost vrienden!
Hoe heb je dit recept gemaakt?