ADVERTENTIE

Kwark Broodjes

Zacht als ☁️

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
32

Vulling

  • 500 g kwark fijn Toegevoegd aan
  • 1 Pakket vanillepudding Toegevoegd aan
  • 1 el citroensap Toegevoegd aan
  • 1 Pakket vanillesuiker Toegevoegd aan
  • 3 el Honing Toegevoegd aan

Bij het schilderen

  • 1 ei Toegevoegd aan
  • melk Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

120 min.
1. Stap

Het recept voor gistdeeg staat al op je profiel. We bereiden de vulling voor - het is genoeg om alle vermelde ingrediënten te mengen. We verdelen het deeg in twee en rollen het uit. We rollen elk deel uit en verdelen het in 16 delen (samen 32 broodjes). We voegen kwarkvulling toe aan elk stuk. We wikkelen het en vormen broodjes. We smeren met ei en melk en bakken 22 - 23 min / 170 °C. Na het bakken, bestrijken we het met water.

2. Stap

Proost vrienden!

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image recepty_milka

Kwark Broodjes

Zacht als ☁️

120
Notulen
32
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Het recept voor gistdeeg staat al op je profiel. We bereiden de vulling voor - het is genoeg om alle vermelde ingrediënten te mengen. We verdelen het deeg in twee en rollen het uit. We rollen elk deel uit en verdelen het in 16 delen (samen 32 broodjes). We voegen kwarkvulling toe aan elk stuk. We wikkelen het en vormen broodjes. We smeren met ei en melk en bakken 22 - 23 min / 170 °C. Na het bakken, bestrijken we het met water.

2. Stap

Proost vrienden!

Ingrediënten
Vulling
500 g
kwark fijn
1 Pakket
vanillepudding
1 el
citroensap
1 Pakket
vanillesuiker
3 el
Honing
Bij het schilderen
1
ei
melk