:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/YJ40sBM0Z4t28WRW0NN-/fa6b384078e05c13722a8b07b59f72.jpeg)
Kokos ontbijttaart
Houd je van kokos? Bereid dan dit gezonde en heerlijke ontbijt in 'Raffaello' smaak. Zelfs zo'n dessert kan een volwaardig ontbijt vormen.
Ingrediënten
Tekst
- 2 stukjes Eieren
- 100 g Zachte kwark
- 30 g Kokosmeel
- 30 g Eiwit ja ik had kokos witte chocolade
- 1 Artikel Bakpoeder
- 25 ml Melk
Crème
- 150 g Zachte kwark
- 60 g Kwark in hartvorm
- 15 g Geraspte kokosnoot
- 15 g Witte chocolade kokosnoot eiwit
Glazuur
- 50 g Wit eiwit
- 3 Artikel Melk
Laatste folders
Procedure
We mengen de eieren met de kwark, voegen de resterende ingrediënten toe en roeren. We gieten het beslag in een kleine ovenschaal, die we hebben ingevet met kokosolie. We bakken het in een oven voorverwarmd op 180 graden voor ongeveer 15 minuten.
We mengen alles voor de crème en leggen het op de gebakken basis.
We lossen de proteïne in melk op en smeren het op de taart. Ik heb de top besprenkeld met vanille-kokosboter en bestrooid met kokoschips. We kunnen het meteen consumeren of het in de koelkast laten stollen.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Kokos ontbijttaart
Houd je van kokos? Bereid dan dit gezonde en heerlijke ontbijt in 'Raffaello' smaak. Zelfs zo'n dessert kan een volwaardig ontbijt vormen.
We mengen de eieren met de kwark, voegen de resterende ingrediënten toe en roeren. We gieten het beslag in een kleine ovenschaal, die we hebben ingevet met kokosolie. We bakken het in een oven voorverwarmd op 180 graden voor ongeveer 15 minuten.
We mengen alles voor de crème en leggen het op de gebakken basis.
We lossen de proteïne in melk op en smeren het op de taart. Ik heb de top besprenkeld met vanille-kokosboter en bestrooid met kokoschips. We kunnen het meteen consumeren of het in de koelkast laten stollen.
Hoe heb je dit recept gemaakt?