ADVERTENTIE
Kokos ontbijttaart

Kokos ontbijttaart

Houd je van kokos? Bereid dan dit gezonde en heerlijke ontbijt in 'Raffaello' smaak. Zelfs zo'n dessert kan een volwaardig ontbijt vormen.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Tekst

  • 2 stukjes Eieren Toegevoegd aan
  • 100 g Zachte kwark Toegevoegd aan
  • 30 g Kokosmeel Toegevoegd aan
  • 30 g Eiwit ja ik had kokos witte chocolade Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Bakpoeder Toegevoegd aan
  • 25 ml Melk Toegevoegd aan

Crème

  • 150 g Zachte kwark Toegevoegd aan
  • 60 g Kwark in hartvorm Toegevoegd aan
  • 15 g Geraspte kokosnoot Toegevoegd aan
  • 15 g Witte chocolade kokosnoot eiwit Toegevoegd aan

Glazuur

  • 50 g Wit eiwit Toegevoegd aan
  • 3 Artikel Melk Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

40 min.
1. Stap

We mengen de eieren met de kwark, voegen de resterende ingrediënten toe en roeren. We gieten het beslag in een kleine ovenschaal, die we hebben ingevet met kokosolie. We bakken het in een oven voorverwarmd op 180 graden voor ongeveer 15 minuten.

2. Stap

We mengen alles voor de crème en leggen het op de gebakken basis.

3. Stap

We lossen de proteïne in melk op en smeren het op de taart. Ik heb de top besprenkeld met vanille-kokosboter en bestrooid met kokoschips. We kunnen het meteen consumeren of het in de koelkast laten stollen.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image in_inthekitchen

Kokos ontbijttaart

Houd je van kokos? Bereid dan dit gezonde en heerlijke ontbijt in 'Raffaello' smaak. Zelfs zo'n dessert kan een volwaardig ontbijt vormen.

40
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We mengen de eieren met de kwark, voegen de resterende ingrediënten toe en roeren. We gieten het beslag in een kleine ovenschaal, die we hebben ingevet met kokosolie. We bakken het in een oven voorverwarmd op 180 graden voor ongeveer 15 minuten.

2. Stap

We mengen alles voor de crème en leggen het op de gebakken basis.

3. Stap

We lossen de proteïne in melk op en smeren het op de taart. Ik heb de top besprenkeld met vanille-kokosboter en bestrooid met kokoschips. We kunnen het meteen consumeren of het in de koelkast laten stollen.

Ingrediënten
Tekst
2 stukjes
Eieren
100 g
Zachte kwark
30 g
Kokosmeel
30 g
Eiwit ja ik had kokos witte chocolade
1 Artikel
Bakpoeder
25 ml
Melk
Crème
150 g
Zachte kwark
60 g
Kwark in hartvorm
15 g
Geraspte kokosnoot
15 g
Witte chocolade kokosnoot eiwit
Glazuur
50 g
Wit eiwit
3 Artikel
Melk