ADVERTENTIE
Kastanjekruidkoek

Kastanjekruidkoek

Kruidkoek gemaakt van kastanjepuree

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10
  • 400 g halfgrove bloem Toegevoegd aan
  • 100 g bruine suiker Toegevoegd aan
  • 1 lepel Theebicarbonaat van Soda Toegevoegd aan
  • 1 verpakking Gemberpoeder voor bakken Toegevoegd aan
  • 3 eetlepel cacao Toegevoegd aan
  • 1 eetlepel peperkoek kruiden Toegevoegd aan
  • 500 ml melk Toegevoegd aan
  • 2 eetlepel appelmoes Toegevoegd aan
  • 200 g Kastanjepuree Toegevoegd aan
  • 2 ei Toegevoegd aan
  • 100 g Warme chocolademelk Toegevoegd aan
  • a Op de top jam geraspte chocolade Toegevoegd aan
  • olijfolie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

25 min.
1. Stap

1. We mengen de eieren met suiker.

2. Stap

2. Vervolgens voegen we melk, olie, puree toe en roeren we.

3. Stap

3. Voeg vervolgens de bloem, bakpoeder, baksoda en kruiden toe en klop alles grondig door elkaar.

4. Stap

4. Ten slotte voegen we gehakte chocolade toe.

ADVERTENTIE
5. Stap

5. Bekleed de plaat met bakpapier.

6. Stap

6. Bak op 200/15 minuten of indien nodig

7. Stap

Smeer terwijl het nog warm is met jam en bestrooi met chocolade

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image minipapkaci

Kastanjekruidkoek

Kruidkoek gemaakt van kastanjepuree

25
Notulen
10
Aantal porties
Procedure
1. Stap

1. We mengen de eieren met suiker.

2. Stap

2. Vervolgens voegen we melk, olie, puree toe en roeren we.

3. Stap

3. Voeg vervolgens de bloem, bakpoeder, baksoda en kruiden toe en klop alles grondig door elkaar.

4. Stap

4. Ten slotte voegen we gehakte chocolade toe.

5. Stap

5. Bekleed de plaat met bakpapier.

6. Stap

6. Bak op 200/15 minuten of indien nodig

7. Stap

Smeer terwijl het nog warm is met jam en bestrooi met chocolade

Ingrediënten
400 g
halfgrove bloem
100 g
bruine suiker
1 lepel
Theebicarbonaat van Soda
1 verpakking
Gemberpoeder voor bakken
3 eetlepel
cacao
1 eetlepel
peperkoek kruiden
500 ml
melk
2 eetlepel
appelmoes
200 g
Kastanjepuree
2
ei
100 g
Warme chocolademelk
a
Op de top jam geraspte chocolade
olijfolie