ADVERTENTIE

Kastanje Cheesecake

Uitstekende cheesecake, die een combinatie is van de romige smaak van kaas en kastanje. Dit recept is ideaal voor alle feesten en vieringen.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Lichaam

  • 200 g koekjes Toegevoegd aan
  • 100 g Gesmolten boter Toegevoegd aan

Inhoud

  • 500 g zachte kaas Toegevoegd aan
  • 200 g suiker Toegevoegd aan
  • 3 stukjes Grote eieren Toegevoegd aan
  • 200 g kastanjepuree Toegevoegd aan
  • 2 stukjes vanillesuiker Toegevoegd aan

Glaçage

  • 100 g chocolade koken Toegevoegd aan
  • 50 g boter Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

120 min.
1. Stap

Bereid eerst de korst voor. Verkruimel de koekjes en meng ze met de gesmolten boter. Spreid het mengsel uit op de bodem van de vorm en bak gedurende 10 minuten op 180 °C.

2. Stap

Bereid ondertussen de vulling voor. Meng de zachte kaas met suiker en vanillesuiker. Voeg dan geleidelijk de eieren toe. Voeg tenslotte het kastanjepuree toe.

3. Stap

Verspreid de vulling over de gebakken korst en bak nog 60 minuten op 160°C. Laat dan de cheesecake afkoelen.

4. Stap

Maak tenslotte de glazuur. Smelt de chocolade met de boter en verdeel de glazuur over de afgekoelde cheesecake. Laat de cheesecake voor het serveren minstens 2 uur in de koelkast staan.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Kastanje Cheesecake

Uitstekende cheesecake, die een combinatie is van de romige smaak van kaas en kastanje. Dit recept is ideaal voor alle feesten en vieringen.

120
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Bereid eerst de korst voor. Verkruimel de koekjes en meng ze met de gesmolten boter. Spreid het mengsel uit op de bodem van de vorm en bak gedurende 10 minuten op 180 °C.

2. Stap

Bereid ondertussen de vulling voor. Meng de zachte kaas met suiker en vanillesuiker. Voeg dan geleidelijk de eieren toe. Voeg tenslotte het kastanjepuree toe.

3. Stap

Verspreid de vulling over de gebakken korst en bak nog 60 minuten op 160°C. Laat dan de cheesecake afkoelen.

4. Stap

Maak tenslotte de glazuur. Smelt de chocolade met de boter en verdeel de glazuur over de afgekoelde cheesecake. Laat de cheesecake voor het serveren minstens 2 uur in de koelkast staan.

Ingrediënten
Lichaam
200 g
koekjes
100 g
Gesmolten boter
Inhoud
500 g
zachte kaas
200 g
suiker
3 stukjes
Grote eieren
200 g
kastanjepuree
2 stukjes
vanillesuiker
Glaçage
100 g
chocolade koken
50 g
boter