ADVERTENTIE

Kastanje Cheesecake

Uitstekende cheesecake, die een combinatie is van de romige smaak van kaas en kastanje. Dit recept is ideaal voor alle feesten en vieringen.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Lichaam

  • 200 g koekjes Toegevoegd aan
  • 100 g Gesmolten boter Toegevoegd aan

Inhoud

  • 500 g zachte kaas Toegevoegd aan
  • 200 g suiker Toegevoegd aan
  • 3 stukjes Grote eieren Toegevoegd aan
  • 200 g kastanjepuree Toegevoegd aan
  • 2 stukjes vanillesuiker Toegevoegd aan

Glaçage

  • 100 g chocolade koken Toegevoegd aan
  • 50 g boter Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

120 min.
1. Stap

Bereid eerst de korst voor. Verkruimel de koekjes en meng ze met de gesmolten boter. Spreid het mengsel uit op de bodem van de vorm en bak gedurende 10 minuten op 180 °C.

2. Stap

Bereid ondertussen de vulling voor. Meng de zachte kaas met suiker en vanillesuiker. Voeg dan geleidelijk de eieren toe. Voeg tenslotte het kastanjepuree toe.

3. Stap

Verspreid de vulling over de gebakken korst en bak nog 60 minuten op 160°C. Laat dan de cheesecake afkoelen.

4. Stap

Maak tenslotte de glazuur. Smelt de chocolade met de boter en verdeel de glazuur over de afgekoelde cheesecake. Laat de cheesecake voor het serveren minstens 2 uur in de koelkast staan.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Gebak

205 recepten

Middagmaal

919 recepten

Pasta

117 recepten

Ontbijt

221 recepten

Laat ontbijt

186 recepten

Diner

854 recepten

Dessert

654 recepten

Taarten

132 recepten

Vleesgerechten

437 recepten