:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/3dowCqTEIgpErjLZyt7L/769c85a9d832984b5e7c48c4321b79.jpeg)
Ingelegde courgette en aubergine
INGELEGDE COURGETTE en AUBERGINE ➡️ is een uitstekende aanvulling op gegrild vlees. Bovendien kun je het ook een week voor de barbecue bereiden, omdat het na een rustperiode nog lekkerder is 😉
Ingrediënten
- 2 stukjes courgette
- 1 stukjes aubergine
- 200 ml olijfolie
- 150 ml azijn
- 6 stukjes Teentje knoflook
- 1 stukjes chilipeper
- Peterselie takken
- zout
Laatste folders
Procedure
Ik snijd courgette en aubergine in schijfjes van 0,5 cm en bak ze goudbruin in een droge pan.
Ondertussen meng ik in een kom olijfolie met azijn, voeg daar 5-6 teentjes knoflook, een chili-peper, peterselie - allemaal fijngehakt en een beetje zout.
Ik leg de geroosterde groenten in deze infusie, zodat ze volledig ondergedompeld zijn. Laat hem minstens een nacht staan. Het smaakt het beste als het goed is afgekoeld. 😋
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Ingelegde courgette en aubergine
INGELEGDE COURGETTE en AUBERGINE ➡️ is een uitstekende aanvulling op gegrild vlees. Bovendien kun je het ook een week voor de barbecue bereiden, omdat het na een rustperiode nog lekkerder is 😉
Ik snijd courgette en aubergine in schijfjes van 0,5 cm en bak ze goudbruin in een droge pan.
Ondertussen meng ik in een kom olijfolie met azijn, voeg daar 5-6 teentjes knoflook, een chili-peper, peterselie - allemaal fijngehakt en een beetje zout.
Ik leg de geroosterde groenten in deze infusie, zodat ze volledig ondergedompeld zijn. Laat hem minstens een nacht staan. Het smaakt het beste als het goed is afgekoeld. 😋
Hoe heb je dit recept gemaakt?