ADVERTENTIE
Ingelegde courgette en aubergine

Ingelegde courgette en aubergine

INGELEGDE COURGETTE en AUBERGINE ➡️ is een uitstekende aanvulling op gegrild vlees. Bovendien kun je het ook een week voor de barbecue bereiden, omdat het na een rustperiode nog lekkerder is 😉

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 2 stukjes courgette Toegevoegd aan
  • 1 stukjes aubergine Toegevoegd aan
  • 200 ml olijfolie Toegevoegd aan
  • 150 ml azijn Toegevoegd aan
  • 6 stukjes Teentje knoflook Toegevoegd aan
  • 1 stukjes chilipeper Toegevoegd aan
  • Peterselie takken Toegevoegd aan
  • zout Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Ik snijd courgette en aubergine in schijfjes van 0,5 cm en bak ze goudbruin in een droge pan.

Ingelegde courgette en aubergine - stap voor stap bereiding 1
2. Stap

Ondertussen meng ik in een kom olijfolie met azijn, voeg daar 5-6 teentjes knoflook, een chili-peper, peterselie - allemaal fijngehakt en een beetje zout.

Ingelegde courgette en aubergine - stap voor stap bereiding 1
3. Stap

Ik leg de geroosterde groenten in deze infusie, zodat ze volledig ondergedompeld zijn. Laat hem minstens een nacht staan. Het smaakt het beste als het goed is afgekoeld. 😋

Ingelegde courgette en aubergine - stap voor stap bereiding 1

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Mis-Mas

Ingelegde courgette en aubergine

INGELEGDE COURGETTE en AUBERGINE ➡️ is een uitstekende aanvulling op gegrild vlees. Bovendien kun je het ook een week voor de barbecue bereiden, omdat het na een rustperiode nog lekkerder is 😉

60
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Ik snijd courgette en aubergine in schijfjes van 0,5 cm en bak ze goudbruin in een droge pan.

2. Stap

Ondertussen meng ik in een kom olijfolie met azijn, voeg daar 5-6 teentjes knoflook, een chili-peper, peterselie - allemaal fijngehakt en een beetje zout.

3. Stap

Ik leg de geroosterde groenten in deze infusie, zodat ze volledig ondergedompeld zijn. Laat hem minstens een nacht staan. Het smaakt het beste als het goed is afgekoeld. 😋

Ingrediënten
2 stukjes
courgette
1 stukjes
aubergine
200 ml
olijfolie
150 ml
azijn
6 stukjes
Teentje knoflook
1 stukjes
chilipeper
Peterselie takken
zout