:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/CPwXJPdKR97z-ml9Uqi_/29922f95c23d78ff8fc11c0acefd06.jpeg)
IJstaart
IJs gemaakt van 4 ingrediënten, lactosevrij
Ingrediënten
- 4 stukjes banaan
- 2 el cacao
- 200 g Bevroren bosmix
- 2 el Honing
Laatste folders
Procedure
Eerste laag - mix 2 bananen tot een glad mengsel met een staafmixer, giet dit op de bodem van de vorm en zet het in de vriezer.
Tweede laag - meng 2 bananen en cacao glad met een staafmixer, giet het over de bevroren eerste laag en vries het opnieuw in.
Derde laag - bevroren bosmix (kan ook vers zijn), honing en 3PL water mengen we glad met een staafmixer, gieten het over de bevroren tweede laag en bevriezen het opnieuw.
Wanneer het ijs volledig bevroren is, kantelen we het en snijden we het in stukken. Het resulterende vruchtenpuree kan ook worden gebruikt voor de productie van ijslolly's in ijslollyvormen.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
IJstaart
IJs gemaakt van 4 ingrediënten, lactosevrij
Eerste laag - mix 2 bananen tot een glad mengsel met een staafmixer, giet dit op de bodem van de vorm en zet het in de vriezer.
Tweede laag - meng 2 bananen en cacao glad met een staafmixer, giet het over de bevroren eerste laag en vries het opnieuw in.
Derde laag - bevroren bosmix (kan ook vers zijn), honing en 3PL water mengen we glad met een staafmixer, gieten het over de bevroren tweede laag en bevriezen het opnieuw.
Wanneer het ijs volledig bevroren is, kantelen we het en snijden we het in stukken. Het resulterende vruchtenpuree kan ook worden gebruikt voor de productie van ijslolly's in ijslollyvormen.
Hoe heb je dit recept gemaakt?