ADVERTENTIE
Huisgemaakte gnocchi met spinazie

Huisgemaakte gnocchi met spinazie

Een snelle en smakelijke avondmaaltijd of lunch

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
2

Gnocchi

  • 220 g gekookte aardappelen Toegevoegd aan
  • 1 dooier Toegevoegd aan
  • 50 g halfgrove bloem Toegevoegd aan

Saus

  • 150 g kip Toegevoegd aan
  • 12 stuk De Ui Toegevoegd aan
  • 2 handvol Spinaziebladeren Toegevoegd aan
  • 70 dl kookroom Toegevoegd aan
  • olijfolie Toegevoegd aan
  • gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • grond Tekst Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

We koken de aardappelen in de schil tot ze zacht zijn en laten ze afkoelen.

2. Stap

We maken de afgekoelde aardappelen schoon en prikken ze met een vork.

3. Stap

We voegen de dooier toe, we roeren.

4. Stap

We beginnen met het toevoegen van bloem, we maken een niet-kleverig deeg met onze handen.

ADVERTENTIE
5. Stap

We verdelen het deeg in 3 delen en van elk deel maken we een rol.

6. Stap

We snijden de rolletjes in kleinere stukken en prikken ze met een vork.

7. Stap

We doen de gnocchi in kokend water, als ze naar boven komen koken we ze 1 minuut en zetten ze dan uit.

8. Stap

We zeven en spoelen af.

ADVERTENTIE
9. Stap

Rangschik de ui tot het glazig is in olie.

10. Stap

We voegen het gesneden vlees en kruiden toe.

11. Stap

We roeren, gieten water erover en stoven.

12. Stap

We voegen 1 handvol spinazie toe en stoven tot het zacht is.

ADVERTENTIE
13. Stap

We nemen een tweede handvol spinazie, voegen room toe en mixen het geheel.

14. Stap

We gieten het over het vlees, laten het koken en zetten het af.

15. Stap

We gieten de gnocchi af en serveren.

16. Stap

In plaats van gnocchi kunt u andere pasta of zelfs rijst kiezen.

ADVERTENTIE
17. Stap

Eet smakelijk!

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image minipapkaci

Huisgemaakte gnocchi met spinazie

Een snelle en smakelijke avondmaaltijd of lunch

45
Notulen
2
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We koken de aardappelen in de schil tot ze zacht zijn en laten ze afkoelen.

2. Stap

We maken de afgekoelde aardappelen schoon en prikken ze met een vork.

3. Stap

We voegen de dooier toe, we roeren.

4. Stap

We beginnen met het toevoegen van bloem, we maken een niet-kleverig deeg met onze handen.

5. Stap

We verdelen het deeg in 3 delen en van elk deel maken we een rol.

6. Stap

We snijden de rolletjes in kleinere stukken en prikken ze met een vork.

7. Stap

We doen de gnocchi in kokend water, als ze naar boven komen koken we ze 1 minuut en zetten ze dan uit.

8. Stap

We zeven en spoelen af.

9. Stap

Rangschik de ui tot het glazig is in olie.

10. Stap

We voegen het gesneden vlees en kruiden toe.

11. Stap

We roeren, gieten water erover en stoven.

12. Stap

We voegen 1 handvol spinazie toe en stoven tot het zacht is.

13. Stap

We nemen een tweede handvol spinazie, voegen room toe en mixen het geheel.

14. Stap

We gieten het over het vlees, laten het koken en zetten het af.

15. Stap

We gieten de gnocchi af en serveren.

16. Stap

In plaats van gnocchi kunt u andere pasta of zelfs rijst kiezen.

17. Stap

Eet smakelijk!

Ingrediënten
Gnocchi
220 g
gekookte aardappelen
1
dooier
50 g
halfgrove bloem
Saus
150 g
kip
12 stuk
De Ui
2 handvol
Spinaziebladeren
70 dl
kookroom
olijfolie
gemalen zwarte peper
grond
Tekst