:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/rBnja7XckF5FodHCPO8A/5be3f0fe6aa520982c23e2fa2038e4.jpeg)
Bron :: rimmabondarenko
Hollandse saus
Hollandse saus is heerlijk en rijk van smaak, ideaal om bij verschillende gerechten te serveren.
Ingrediënten
- 2 stukjes Eidooiers
- 1 lepel Mosterd
- 150 g boter
- 2 lepels Witte wijn
- 1 lepel Citroensap
- 1 Knijpen Zout
- 1 Knijpen gemalen zwarte peper
Laatste folders
Procedure
Smelt de boter in een kleine pan op middelhoog vuur, zodra de boter is gesmolten, haal hem van het vuur.
Meng in een kom de eidooiers, mosterd, witte wijn en citroensap. Roer met een klopper tot de saus glad is.
Voeg geleidelijk de gesmolten boter toe aan het mengsel, blijf roeren zodat alle ingrediënten goed gemengd zijn.
Voeg zout en zwarte peper toe naar smaak. Roer opnieuw.
De saus is klaar om te serveren. Je kunt het warm of afgekoeld serveren.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Hollandse saus
Hollandse saus is heerlijk en rijk van smaak, ideaal om bij verschillende gerechten te serveren.
Smelt de boter in een kleine pan op middelhoog vuur, zodra de boter is gesmolten, haal hem van het vuur.
Meng in een kom de eidooiers, mosterd, witte wijn en citroensap. Roer met een klopper tot de saus glad is.
Voeg geleidelijk de gesmolten boter toe aan het mengsel, blijf roeren zodat alle ingrediënten goed gemengd zijn.
Voeg zout en zwarte peper toe naar smaak. Roer opnieuw.
De saus is klaar om te serveren. Je kunt het warm of afgekoeld serveren.
Hoe heb je dit recept gemaakt?