ADVERTENTIE

Bron :: FB: Varenie a Pečenie je Radosť

Halušky zonder eieren

Bereiding van traditionele Slowaakse halušky zonder eieren, ideaal voor veganisten en allergielijders.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 kg Aardappelen Toegevoegd aan
  • 500 g grof meel Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Baksoda Toegevoegd aan
  • 1 theelepel zout Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Eerst schillen we de aardappelen en raspen we ze zo fijn mogelijk. We voegen bloem, bakpoeder en zout toe.

2. Stap

We mengen alles en vormen knoedels uit het deeg.

3. Stap

We stoppen ze in kokend gezouten water en koken ze ongeveer 5 minuten nadat ze aan de oppervlakte zijn komen drijven.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Halušky zonder eieren

Bereiding van traditionele Slowaakse halušky zonder eieren, ideaal voor veganisten en allergielijders.

30
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Eerst schillen we de aardappelen en raspen we ze zo fijn mogelijk. We voegen bloem, bakpoeder en zout toe.

2. Stap

We mengen alles en vormen knoedels uit het deeg.

3. Stap

We stoppen ze in kokend gezouten water en koken ze ongeveer 5 minuten nadat ze aan de oppervlakte zijn komen drijven.

Ingrediënten
1 kg
Aardappelen
500 g
grof meel
1 theelepel
Baksoda
1 theelepel
zout