:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/4IyMPF5w_JnIK0Ps8_eP/1165b1f63d764798b561cc41d02eca.jpeg)
Bron :: FB: Varenie a Pečenie je Radosť
Halušky zonder eieren
Bereiding van traditionele Slowaakse halušky zonder eieren, ideaal voor veganisten en allergielijders.
Ingrediënten
- 1 kg Aardappelen
- 500 g grof meel
- 1 theelepel Baksoda
- 1 theelepel zout
Laatste folders
Procedure
Eerst schillen we de aardappelen en raspen we ze zo fijn mogelijk. We voegen bloem, bakpoeder en zout toe.
We mengen alles en vormen knoedels uit het deeg.
We stoppen ze in kokend gezouten water en koken ze ongeveer 5 minuten nadat ze aan de oppervlakte zijn komen drijven.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Halušky zonder eieren
Bereiding van traditionele Slowaakse halušky zonder eieren, ideaal voor veganisten en allergielijders.
Eerst schillen we de aardappelen en raspen we ze zo fijn mogelijk. We voegen bloem, bakpoeder en zout toe.
We mengen alles en vormen knoedels uit het deeg.
We stoppen ze in kokend gezouten water en koken ze ongeveer 5 minuten nadat ze aan de oppervlakte zijn komen drijven.
Hoe heb je dit recept gemaakt?