:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/z1IMe3Naoxb7ldSj0Fuy/a3431cdf3eb21a74f42b71d6ab5cd7.jpeg)
Gnocchi in tomatensaus
Een snelle en eenvoudige recept, geschikt voor lunch en diner.
Ingrediënten
- 250 g gnocchi
- 1⁄3 Prei
- 200 g Kampioenen
- 100 g ham
- 100 g Tomaten
- 250 g Tomaatpuree
- 50 ml Geslagen room
- olijfolie
- 1⁄2 lepels Zout
- Zwarte peper
- Italiaanse kruiden specerijen
Laatste folders
Procedure
1. Bak de prei in olie, voeg ham, champignons en tomaten toe. Laat het even sudderen.
2. Kook de gnocchi volgens de instructies, ongeveer 3 minuten. Leg een deel van het water waarin ze zijn gekookt opzij.
3. Voeg de kruiden, puree toe en roer. Bedek met het water waarin de gnocchi is gekookt en laat het ongeveer 10 minuten sudderen.
4. Voeg de gnocchi, room om te verzachten toe en laat het geheel aan de kook komen.
5. Breng op smaak naar keuze en haal van het vuur.
Eet smakelijk!😉
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Gnocchi in tomatensaus
Een snelle en eenvoudige recept, geschikt voor lunch en diner.
1. Bak de prei in olie, voeg ham, champignons en tomaten toe. Laat het even sudderen.
2. Kook de gnocchi volgens de instructies, ongeveer 3 minuten. Leg een deel van het water waarin ze zijn gekookt opzij.
3. Voeg de kruiden, puree toe en roer. Bedek met het water waarin de gnocchi is gekookt en laat het ongeveer 10 minuten sudderen.
4. Voeg de gnocchi, room om te verzachten toe en laat het geheel aan de kook komen.
5. Breng op smaak naar keuze en haal van het vuur.
Eet smakelijk!😉
Hoe heb je dit recept gemaakt?