:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/AeMcZLYJZNF_ydxSCsFt/307ffdde9a275557abb00fd64c82c1.jpeg)
Bron :: irynamelnykphotos from Canva
Glutenvrij brood
Een smakelijk en aromatisch brood, ideaal voor degenen die de inname van gluten moeten of willen beperken. Dit recept is eenvoudig en vereist geen speciale bakvaardigheden.
Ingrediënten
- 400 g Glutenvrij meel
- 1 theelepel zout
- 2 theelepels Droge gist
- 1 theelepel suiker
- 2 eetlepels olijfolie
- 400 ml water
Laatste folders
Procedure
Meng alle droge ingrediënten (meel, zout, gist, suiker) in een kom.
Voeg de olijfolie en het water toe.
Meng alles samen tot je een glad deeg hebt.
Laat het deeg rusten op een warme plaats voor 1 uur.
Verwarm de oven voor op 190 °C.
Bak het glutenvrije brood gedurende 45-50 minuten.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Glutenvrij brood
Een smakelijk en aromatisch brood, ideaal voor degenen die de inname van gluten moeten of willen beperken. Dit recept is eenvoudig en vereist geen speciale bakvaardigheden.
Meng alle droge ingrediënten (meel, zout, gist, suiker) in een kom.
Voeg de olijfolie en het water toe.
Meng alles samen tot je een glad deeg hebt.
Laat het deeg rusten op een warme plaats voor 1 uur.
Verwarm de oven voor op 190 °C.
Bak het glutenvrije brood gedurende 45-50 minuten.
Hoe heb je dit recept gemaakt?