:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/cfDiwRCzwL_EwBnm8BIF/0bd8fcbbdb13ab6e790fc4786e0098.jpeg)
Bron :: Olga Kriger from Canva
Gevulde paprika's met kaas
Bekijk dit eenvoudige en smakelijke recept voor gevulde paprika's met kaas.
Ingrediënten
- 4 stukjes Rode paprika
- 200 g Kaas spread
- 2 stukjes teentjes knoflook
- 1 lepel olijfolie
- 1 Knijpen zout
- 1 Knijpen Zwarte peper
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 180°C. Verwijder ondertussen het bovenste deel van de paprika en haal de kern eruit.
Bereid de vulling voor: Meng in een kom de roomkaas, geperste knoflook, zout en peper tot een gladde massa.
Vul de paprika's met vulling en leg ze in de ovenschaal. Besprenkel elke paprika met een lepel olijfolie.
Plaats de paprika's in de voorverwarmde oven en bak ze 15-20 minuten of totdat de paprika's zacht zijn en de vulling goudbruin is.
Haal de geroosterde paprika's uit de oven, laat ze even afkoelen en serveer ze dan. Eet smakelijk!
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Gevulde paprika's met kaas
Bekijk dit eenvoudige en smakelijke recept voor gevulde paprika's met kaas.
Verwarm de oven voor op 180°C. Verwijder ondertussen het bovenste deel van de paprika en haal de kern eruit.
Bereid de vulling voor: Meng in een kom de roomkaas, geperste knoflook, zout en peper tot een gladde massa.
Vul de paprika's met vulling en leg ze in de ovenschaal. Besprenkel elke paprika met een lepel olijfolie.
Plaats de paprika's in de voorverwarmde oven en bak ze 15-20 minuten of totdat de paprika's zacht zijn en de vulling goudbruin is.
Haal de geroosterde paprika's uit de oven, laat ze even afkoelen en serveer ze dan. Eet smakelijk!
Hoe heb je dit recept gemaakt?