ADVERTENTIE

Bron :: Olga Kriger from Canva

Gevulde paprika's met kaas

Bekijk dit eenvoudige en smakelijke recept voor gevulde paprika's met kaas.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 4 stukjes Rode paprika Toegevoegd aan
  • 200 g Kaas spread Toegevoegd aan
  • 2 stukjes teentjes knoflook Toegevoegd aan
  • 1 lepel olijfolie Toegevoegd aan
  • 1 Knijpen zout Toegevoegd aan
  • 1 Knijpen Zwarte peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C. Verwijder ondertussen het bovenste deel van de paprika en haal de kern eruit.

2. Stap

Bereid de vulling voor: Meng in een kom de roomkaas, geperste knoflook, zout en peper tot een gladde massa.

3. Stap

Vul de paprika's met vulling en leg ze in de ovenschaal. Besprenkel elke paprika met een lepel olijfolie.

4. Stap

Plaats de paprika's in de voorverwarmde oven en bak ze 15-20 minuten of totdat de paprika's zacht zijn en de vulling goudbruin is.

5. Stap

Haal de geroosterde paprika's uit de oven, laat ze even afkoelen en serveer ze dan. Eet smakelijk!

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

919 recepten

Gebak

205 recepten

Pasta

117 recepten

Ontbijt

221 recepten

Laat ontbijt

186 recepten

Diner

854 recepten

Dessert

654 recepten

Taarten

132 recepten

Vleesgerechten

437 recepten