ADVERTENTIE
Bron :: ivanmateev from Getty Images signature
Gevulde eieren
Een traditionele lekkernij die in een paar minuten bereid kan worden en elke gast zal plezieren.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Vulling
- 8 stukjes Eieren
- 4 el mayonaise
- 1 stukjes De Ui
- 2 el Mosterd
Ter decoratie
- 1 stukjes Paprika
- 4 stukjes Stukjes peterselie
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
15 min.
1. Stap
Kook de eieren hard in kokend water, ongeveer 10 - 12 minuten, laat ze afkoelen.
2. Stap
Snijd de eieren in de helft en verwijder het eigeel.
3. Stap
Meng de eierdooiers, mayonaise, mosterd en fijngehakte ui in een kom en breng op smaak met zout en peper.
4. Stap
Vul de eitjes met room en laat ze afkoelen voordat je ze serveert.