ADVERTENTIE

Bron :: Elena Katkova from Getty Images

Geroosterde kastanjes

Recept voor lekkere geroosterde kastanjes die geschikt zijn voor bijvoorbeeld een gezellig samenzijn met vrienden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
2
  • 500 g Verse kastanjes Toegevoegd aan
  • zout Toegevoegd aan
  • water Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

35 min.
1. Stap

Laten we beginnen met het kiezen van verse en volle kastanjes.

2. Stap

We maken een klein sneetje aan de brede kant van de kastanje zodat ze niet uit elkaar vallen tijdens het roosteren, wat in mijn ervaring erg onaangenaam is en een onnodige rommel in de oven maakt.

3. Stap

Leg de kastanjes op een bakplaat en zout ze licht.

4. Stap

Verwarm de oven voor op 200 graden en zet de bakplaat met de kastanjes in de oven. Bak 25-30 minuten, tot ze goudbruin zijn. Blijf controleren of de kastanjes niet verbranden.

ADVERTENTIE
5. Stap

Laat ze na het bakken even afkoelen en dan kun je ze pellen en opeten.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Geroosterde kastanjes

Recept voor lekkere geroosterde kastanjes die geschikt zijn voor bijvoorbeeld een gezellig samenzijn met vrienden.

35
Notulen
2
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Laten we beginnen met het kiezen van verse en volle kastanjes.

2. Stap

We maken een klein sneetje aan de brede kant van de kastanje zodat ze niet uit elkaar vallen tijdens het roosteren, wat in mijn ervaring erg onaangenaam is en een onnodige rommel in de oven maakt.

3. Stap

Leg de kastanjes op een bakplaat en zout ze licht.

4. Stap

Verwarm de oven voor op 200 graden en zet de bakplaat met de kastanjes in de oven. Bak 25-30 minuten, tot ze goudbruin zijn. Blijf controleren of de kastanjes niet verbranden.

5. Stap

Laat ze na het bakken even afkoelen en dan kun je ze pellen en opeten.

Ingrediënten
500 g
Verse kastanjes
zout
water