Bron :: FB: Frytkownica beztłuszczowa - air fryer - przepisy
Geroosterde aardappelschijfjes
Knapperige en smakelijke aardappelschijfjes, perfect als bijgerecht voor elke maaltijd. Ze zijn gemakkelijk te bereiden en zorgen zeker voor tevredenheid bij elke aardappelliefhebber.
Ingrediënten
- 8 Kunst Aardappelen
- 4 lepels olijfolie
- 1 knijpen Zout
- 1 knijpen Poedervormige paprika
Laatste folders
Procedure
Was de aardappelen en snijd ze in plakjes van ongeveer 1 cm dik. Schil ze niet - dat voegt knapperigheid toe.
Bereid een grote ovenschaal voor en besmeer het met 2 eetlepels olijfolie.
Verdeel de aardappelschijfjes over een schotel, besmeer ze met de rest van de olijfolie en bestrooi met zout en paprika.
Bak in een voorverwarmde oven op 200 graden C voor ongeveer 30-35 minuten, tot de schijven goud en knapperig zijn.
Serveer aardappelschijfjes als bijgerecht bij gegrild vlees, salades of eet ze op zichzelf als een smakelijke snack.