Bron :: Angelika Heine via iStockPhotos
Gekookte aardappelen met spinazie en feta
Een eenvoudige en gezonde maaltijd, perfect voor een snel diner. De combinatie van verse spinazie, feta kaas en warme aardappelen is gewoon geweldig.
Ingrediënten
Belangrijkste ingrediënten
- 800 Gram Aardappelen
- 200 Gram verse spinazie
- 200 Gram Feta kaas
- 1 Stuk Ui
- 2 Tenen knoflook
Kruiden
- 2 Theelepel zout
- 1 Theelepel Peper
- 1 Theelepel nootmuskaat
Laatste folders
Procedure
Om de gekookte aardappelen met spinazie en feta te bereiden, was eerst de aardappelen en kook ze in gezouten water.
Snijd ondertussen de ui en de knoflook fijn.
Was de spinazie en laat het uitlekken.
Bak de ui en knoflook in een pan met wat olie.
Voeg de spinazie toe en kook totdat het is ingezakt.
Snijd de feta kaas in blokjes en voeg toe aan de spinazie.
Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
Als de aardappelen klaar zijn, afgieten en halveren.
Schik de aardappelhelften op borden, leg er de spinazie overheen en serveer. Gekookte aardappelen met spinazie en feta is het optimale vegetarische gerecht.